mamaplus

Miss Moldova 2015, Anastasia Iacub, așteaptă primul copil: ”Niciodată n-am fost mai fericită!”

-
//
18.08.2021

Mereu suplă și stilată, modelul Anastasia Iacub a cam lipsit de pe rețelele sociale în ultima vreme, iar astăzi a decis să dezvăluie secretul pe care l-a ținut sub inimă în ultimele luni. Anastasia este însărcinată și va deveni în curând mamă pentru prima oară, iar vestea a fost primită cu multă căldură de cei peste 250 de mii de urmăritori  ai săi de pe Instagram.

mamaplus

”Viața mea a căpătat un alt sens! Am alături de mine tot ce mi-am dorit: un soț iubitor și îngerașul nostru scump. Niciodată n-am fost mai fericită și savurez fiecare secundă din viața mea...”, scrie Anastasia Iacub în dreptul imaginii în care își arată burtica de gravidă.

Fiind una din cele mai cotate modele de la noi, Anastasia s-a făcut remarcată în cadrul concursului național de frumusețe Miss Moldova 2015, iar câțiva ani mai târziu a ajuns din nou în atenția publicului datorită participării sale în cadrul proiectului televizat din Rusia ”Dom-2”. După acea apariție scandaloasă și destul de mediatizată, Anastasia a preferat să-și țină în taină viața amoroasă și deocamdată nu a spus cine este tatăl primului său copil.