Mirele Serenei Williams este șocat de "capriciile de gravidă" ale iubitei sale

Mirele Serenei Williams este șocat de "capriciile de gravidă" ale iubitei sale

-
//
22.08.2017

Tenismana își trimite iubitul la magazin în timpul nopții.

Mirele Serenei Williams este șocat de "capriciile de gravidă" ale iubitei sale

Alexis Ohanian, tatăl copilului încă nenăscut al Serenei Williams, a mărturisit că iubita lui gravidă nu se comportă așa cum se aștepta acesta.

Logodnicul Serenei a postat un videoclip amuzant pe microblogul său. Datorită lui, fanii celebrei sportive au aflat pentru ce mâncare graviduța are o atracție irezistibilă.

Ohanian a spus că iubita sa, ca și alte doamne "însărcinate", îl trimite de multe ori noaptea la supermarket pentru a-i cumpăra mâncare.

"De fapt, am fost pregătit pentru asta. Dar nu mă așteptam ca Serena să-și dorească aceleași produse tot timpul. Nu veți crede, este vorba despre sparanghel, zucchini și acesta, cum se numește... anghinare", a anunțat Ohanian și a postat o fotografie cu un întreg coș de legume cumpărate pentru Williams.

Cel mai amuzant în această istorie este că până la sarcină, Serena prefera cu totul alte alimente. Așa cum a recunoscut tenismana, care a anunțat că așteaptă un copil în luna aprilie a acestui an, adora cartofii prăjiți și burgerii.

Dar la cele mai multe femei totul se întâmplă invers. Rar veți întâlni gravide care să nu-și dorească ceva mai puțin sănătos - dulciuri sau, dimpotrivă, produse sărate. Apropo, chiar și vegana Natalie Portman, când a rămas însărcinată, a renunțat la principiile ei. Așa cum a recunoscut Natalie, ea a supraviețuit literalmente cu biscuiți și brioșe. În plus, își dorea să mănânce ouă și produse lactate, de care nu se atinge în mod normal.

Sursa: Mamaplus.MD