mamaplus

Milla Jovovich a trecut prin clipe groaznice și a fost nevoită să renunțe la a treia sarcină

-
//
08.08.2019

Milla Jovovich și-a șocat fanii cu o mărturisire neașteptată. Nimeni nu a știut că celebrul fotomodel a trecut printr-un episod atât de traumatizant. Însărcinată în aproape cinci luni cu al treilea copil, actrița a pierdut sarcina. Ea a fost nevoită să facă avort de urgență, după ce intrase în travaliu prematur.  

mamaplus

Milla a  decis să facă avort, la recomandarea medicilor, având în vedere riscurile de a avea un copil cu șanse minime de supraviețuire.

Actrița a povestit că a fost nevoită să stea trează pe durata întregii proceduri, dezvăluind că a fost o experiență îngrozitoare: „Am trecut printr-un avort de urgență în urmă cu doi ani. Eram însărcinată în patru luni și jumătate și filmam în Europa de Est. Am intrat în travaliu înainte de termen și mi s-a spus că trebuie să fiu trează pe tot parcursul procedurii. A fost una dintre cele mai groaznice experiențe prin care am trecut. Încă am coșmaruri. Eram singură și fără ajutor”, a povestit Milla.

„Avortul este cel mai negru coșmar. Nicio femeie nu vrea să treacă prin așa ceva. Dar trebuie să luptăm pentru a ne asigura că drepturile noastre de a face unul în condiții sigure sunt respectate. Nu am vrut niciodată să vorbesc despre această experiență, dar nu pot să tac când sunt atât de multe în joc”, a mai spus actrița.

Sursa