mamaplus

Miley Cyrus despre căsnicie și decizia de a nu avea copii

-
//
15.07.2019

La fel ca în restul aspectelor vieții sale, Miley Cyrus se asigură că are o căsnicie în care se simte confortabilă, dar nu-și dorește să urmeze normele tradiționale.

mamaplus

Interpreta Miley Cyrus și Liam Hemsworth sunt căsătoriți de șapte luni, confirmând acest lucru printr-o serie de fotografii din ziua nunții, o ceremonie restrânsă cu prieteni și familie, în fața cărora cei doi și-au depus jurămintele.

Deși au avut o relație de zece ani, Miley spune că, pentru anumite persoane, este foarte confuz faptul că este căsătorită: „Relația mea este unică și nu știu dacă le-aș permite oamenilor să vadă asta, pentru că este atât de complexă, modernă și nouă, încât nu cred că ar înțelege. Adică oamenii chiar se gândesc că stau acasă purtând un șorț de bucătărie, gătind cina?”

Cât despre rolul de mamă, Miley spune că, atât timp cât planeta și mediul înconjurător sunt în pericol, nu are de gând să dea viață unei alte ființe care să se confrunte cu aceste probleme: „Am făcut același lucru planetei pe care îl facem și femeilor. Luăm și luăm și ne așteptăm să tot producă. Și este extenuant, pentru că nu poate produce. Până când nu voi simți că viitorul meu copil ar trăi pe un pământ cu pești în apă, nu voi da viață unei alte persoane care să fie nevoită să se descurce cu ceea ce se întâmplă acum.”

Sursa