mamaplus

Mila Kunis, originară din Cernăuți, și Ashton Kutcher, donează 3 milioane de dolari pentru poporul ucrainean

-
//
04.03.2022

Celebra actriță americană Mila Kunis, care s-a născut în Ucraina, la Cernăuți, și soțul ei, actorul Ashton Kutcher au anunțat că donează 3 milioane de dolari pentru a ajuta poporul ucrainean. Cei doi au făcut anunțul într-un clip video în sprijinul Ucrainei, postat pe rețelele sociale. 

Actrița a declarat că în prezent, mai mult ca niciodată, este mândră că provine din Ucraina. 

„Astăzi, sunt o ucraineancă mândră. În timp ce familia mea a venit în Statele Unite în 1991, eu m-am născut la Cernăuți, Ucraina, în 1983. Ucrainenii sunt oameni mândri și curajoși care merită ajutorul nostru în momentele de nevoie”, a scris Kunis în descrierea paginii campaniei GoFundMe.

Cuplul a organizat o strângere de fonduri în parteneriat cu platformele Flexport.org și AirBnB.org pentru a oferi ajutor financiar Ucrainei.

Ashton Kutcher a menționat că acești bani vor fi direcționați spre achiziționarea produselor de prim ajutor, a alimentelor și chiar a locuințelor pentru cetățenii ucraineni afectați de război.

Menționăm că Mila Kunis s-a născut în Ucraina, la Cernăuți, pe vremea când aceasta făcea parte din Uniunea Sovietică. Familia ei a fugit când era copil mic și s-a stabilit în Los Angeles.