Mihai Ungureanu a cucerit bucureștenii cu un număr de dans executat în Centrul Vechi al orașului

Mihai Ungureanu a cucerit bucureștenii cu un număr de dans executat în Centrul Vechi al orașului

-
//
07.04.2017

Acum o săptămână, ne bucuram să vă anunțăm că Mihai Ungureanu, legenadarul dansator de 12 ani, din capitala Republicii Moldova, aspiră deja la victoria în cadrul concursului de talente printre juniori Next Star România. Ieri seară, moldoveanul a avut încă un moment special, iar despre ce este vorba, aflați mai jos.

Mihai Ungureanu a cucerit bucureștenii cu un număr de dans executat în Centrul Vechi al orașului

Deși joia trecută a aflat că obține un loc de cinste în finala Next Star România, Mihai Ungureanu a evoluat din nou, aseară, pe scena concursului de peste Prut. De data aceasta, concurentul din Republica Moldova a prezenat un număr plin de emoție și pasiune, etalându-și predilecția pentru dansurile sportive.

Asta însă nu a fost tot! Pentru a-l scoate din zona de confort pe artist, Alina Eremia l-a provocat să danseze chiar în inima Bucureștiului, printre trectori. Reacția oamenilor a fost una pe măsură!

„Am văzut în Mihăiță un potențial Next Star, are ritmul în sânge, dar îi lipsește un singur lucru – emoția, astfel încât să ajungă la inimile oamenilor. Ceea ce ne-am dori noi, prin această manifestație în centrul vechi, a fost să reușim să-l determinăm să renunțe să se gândească mereu la partea tehnică și să danseze cu bucurie. Vrem să le danseze oamenilor, pentru că este un artist, iar arta lui merge direct către public. Mă bucur că a reușit să oprească oamenii și să îi facă atenți la actul său artistic. Asta mă bucură enorm, se vede că a dansat cu pasiune și oamenii imediat au recepționat mesajul lui. Am mare încredere în el în marea finală și știu că va face o figură foarte frumoasă”, spune jurata și mentorul artistic al lui Mihai – Alina Eremia.

Vedeți și voi cât de bine s-a descurcat:

Sursa: EA.md