Mihai Trăistariu, despre Eurovision: „Mă enervează atât de tare că n-am câștigat”

Mihai Trăistariu, despre Eurovision: „Mă enervează atât de tare că n-am câștigat”

-
//
09.03.2016

Și-a dorit nemaipomenit de mult ca piesa „Paradisio”, prin care s-a înscris în competiția națională Eurovision România, să-i reprezinte țara la Eurovision, însă n-a fost să fie. După finala de duminică seară, când victoria i-a revenit lui Ovidiu Anton, Mihai Trăistariu susține că regretă mult pierderea suportată și că dacă învingea el, ar fi făcut totul ca să aducă Eurovisionul acasă.

Mihai Trăistariu, despre Eurovision: „Mă enervează atât de tare că n-am câștigat”

Mihai Trăistariu regretă victoria lui Ovidiu Antonn la Eurovision România și susține că rezultatele concursului muzical au fost fraudate, căci mai multe persoane care și-au trimis voturile pentru el, așa și nu au primit confirmarea recepționării. În acest mod, promite că va merge „până-n pânzele albe” ca să vadă cine ascunde greșeala. Și asta, în condiția în care publicul a fost unicul care a decis, duminică seară, pe cine trimite România la Eurovision:

 „Nu vreau să fiu cârcotaș, dar uite: la doar o zi după intrarea României în competiție, casele de pariuri din Europa ne situează abia pe locul 32. Ieri eram pe 28. Semn că … alte țări și-au trimis piese rock mai interesante în concurs.  Să dea Domnul să mă-nșel, deși, de ani buni, singurele sondaje care nu se înșală sunt casele de pariuri.

Și-n Turcia, titlurile sunt tot despre mine …  Păcat! Mă enervează atât de tare că n-am câștigat! România intra în top 10 doar dacă eram prezent acolo, atât de mult mă iubesc europenii … Cu un show bine pus la punct, cu o orechstrație refăcută complet și cu aceeași voce răs-premiată peste hotare … n-aveam cum să nu câstigăm! Păcat, România, că nu crezi în mine! Oi sări eu calul uneori, dar pe partea de Eurovision nu era NIMENI mai dornic și mai înverșunat de a aduce României locul I. Aș fi făcut absolut orice ca momentul meu de 3 minute să fie PERFECT!”, spune Trăistariu, după concurs.

Amintim că învingător, în competiția de duminică seară, a ieșit Ovidiu Anton, cu piesa „Moment of Silence”:

Sursa: EA.md