mamaplus

Mihaela Rădulescu a făcut declarații despre al doilea copil: „Îmi place să fiu mamă!”

-
//
03.02.2020

Are 50 de ani, un fiu model, un iubit celebru la nivel internațional şi o carieră de invidiat. Mihaela Rădulescu trăieşte o viață de poveste, departe de România. Este fericită alături de familia sa, chiar dacă a trecut şi prin momente mai neplăcute de-a lungul anilor. A avut mereu zâmbetul pe buze, şi-a făcut meseria cu drag şi şi-a bucurat publicul.

Nu s-a ferit niciodată să vorbească despre viața personală, despre familia ei. Mulți dintre fanii săi au fost curioşi de ce vedeta nu a făcut şi al doilea copil. Într-un interviu exclusiv pentru o revistă din România, Mihaela Rădulescu a recunoscut că şi-a dorit un frate pentru Ayan. Mai mult de atât, vedeta a încercat să rămână din nou însărcinată. 

Sinceră, diva de la Monaco a dezvăluit că a intenționat să adopte un copil:

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun. (râde)"

mamaplus

Mihaela Rădulescu a mai povestit că dacă ar putea da timpul înapoi ar mai face câteva schimbări importante. S-ar fi concentrat mai mult pe viața personală, de familie: 

„Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii.”