mamaplus.md

Microbuz școlar, scos din nămeți la Ștefan Vodă

-
//
11.01.2019

Avem parte de-o iarnă ca-n povești, dar care le pune bețe-n roate la propriu și la figurat șoferilor. În apropierea satului Alava, raionul Ștefan Vodă a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a tracta un microbuz școlar. În acel moment în autovehicol nu se aflau copii. Totul s-a întâmplat ieri.

mamaplus.md

Totodată, angajații IGSU au intervenit pe traseul Chișinău-Cimișlia unde au reușit să deblocheze un autocamion și o mașină care au derapat din cauza ghețușului.

Alte lucrări au foste efectuate la Sângerei și Criuleni, iar la Bălăbănești pompierii au preluat un bărbat în vârstă de 56 de ani și l-au transportat până la ambulanță pentru ca acesta să poată primi îngrijiri medicale.

Conform datelor operative colectate de la furnizorii de energie electrică în urma precipitațiilor nu au fost înregistrate deconectări de la livrarea cu energie.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în cinci situații de deblocare și tractare a autoturismelor blocate.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI va monitoriza în continuare situația din țară și va interveni pentru prevenirea situațiilor de risc.

În continuare oamenii sunt rugați să fie precauți și să asculte mesajele autorităților, iar în situații de urgență să apeleze Serviciul 112.

Sursa: jurnal.md