mamaplus

Micii sportivi au participat la o competiție de taekwondo din Serbia. Cu ce medalii s-au întors acasă

-
//
22.02.2023

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport din municipiul Chișinău a informat că echipa Școlii sportive specializate la Taekwondo WTF nr. 6, care a fost reprezentată de șase sportivi din Moldova, a adus acasă medalii de aur și de bronz, după participare în cadrul turneul internațional „Feniks Open”, organizat în orașul Niș, Serbia.

mamaplus

Potrivit direcției, competiția sportivă s-a desfășurat în data de 18 februarie 2023 și a reunit peste 440 de sportivi din 45 de țări. Acasă a adus medalia de aur Gritcan Alexandru, băiatul a concurat la categoria Copii – 30 de kilograme, obținând locul I, transmite diez.md.

La fel, mai mulți sportivi care au reprezentant Moldova au reușit să se plaseze pe locul III. Aceștia sunt:

Marciuc Tudor, categoria Junior – 63 de kilograme;

Prozorovschii Daniel, categoria Cadets – 33 de kilograme;

Covali Valeria, categoria Junior – 55 de kilograme;

Pavlova Ecaterina, categoria Cadets – 37 de kilograme;

Lapina Marseli, categoria Cadets – 51 de kilograme.

„Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău își exprimă înalta apreciere a eforturilor depuse de sportivi, dar și de antrenori, grație cărora obținem rezultate performante în domeniul sportului, contribuind astfel la promovarea imaginii țării peste hotarele ei și fortificarea relațiilor de colaborare reciprocă între popoare”, au specificat reprezentanții direcției.