mamaplus

Michelle Obama - într-un serial pentru copii. Fosta Primă Doamnă a SUA: „Micuților le va plăcea, dar știu că și adulții vor râde din plin.”

-
//
10.02.2021

În luna martie a acestui an, Netflix va lansa un nou serial pentru copii și nu numai, intitulat „Waffles + Mochi”, cu participarea lui Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Anunțul a fost făcut chiar de ea printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Michelle Obama a publicat o fotografie în care apare zâmbitoare alături de cei doi protagoniști ai producției.

În descrierea postării, fosta Primă Doamnă a SUA a povestit că este vorba de un spectacol pentru copii, la care a lucrat în ultima perioadă și care speră că va plăcea atât micuților, cât și adulților.

„Am niște vești foarte bune pentru voi! E vorba de ceva la ce lucrez de ceva vreme și sunt încântată că, în sfârșit, pot să împărtășesc asta și cu voi. Dați-mi voie să vi-i prezint pe doi prieteni de-ai mei: ei sunt Waffles și Mochi. Pe 16 martie, vom lansa pe Netflix un nou spectacol pentru copii, intitulat „Waffles + Mochi”. Producția este despre mâncare bună: să o descoperi, să o gătești și bineînțeles, să o mănânci. Waffles și Mochi ne vor duce în aventuri peste tot în lume pentru a explora ingrediente noi și a încerca rețete noi. Copiilor le va plăcea, dar știu că și adulții vor râde din plin...”, a scris ea pe Facebook.

Michelle Obama a mai adăugat că scopul acestui serial este să contribuie la educarea unei generații sănătoase, care să să se alimenteze corect și echilibrat.

„Și, ca să fiu sinceră, mi-aș fi dorit ca un program ca acesta să fi fost când fetele mele erau mici. Știu, de asemenea, că este o perioadă dificilă pentru atât de multe familii și sper ca acest spectacol încântător să poată aduce un pic de lumină și râsete în casele din întreaga lume”, a adăugat fota Primă Doamnă.
 

Potrivit News.ro, serialul „Waffles + Mochi” va avea zece episoade a câte 20 de minute și este coordonat de Erika Thormahlen şi Jeremy Konner, care sunt producători executivi alături de Tonia Davis, Priya Swaminathan, Barack şi Michelle Obama.