mamaplus

Mesajul unei mame disperate: „Fetița mea de două luni, are COVID-19. Nu subestimați această boală.”

-
//
26.03.2020

O mamă din SUA trage un semnal de alarmă cu privire la subestimarea efectelor coronavirusului la copii, după ce bebelușul ei de două luni a fost internat cu insuficiență respiratorie la spital. Fetița a fost conectată la aparate de ventilație, iar părinții trebuie să stea în carantină, departe de ea.

Femeia a postat fotogarafii cu micuța pe rețelele sociale, alături de descrierea: ”Ellie a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.”

Femia a declarat că în prezent se află în carantină alături de soțul ei, fără micuța care se află în spital: „Din moment ce fiica mea are COVID-19, mai mult ca sigur că avem și noi. Nu am simptome, dar voi sta 14 zile în carantină”, a declarat mama fetiței.

Mama a povestit că la început simptomele fetiței nu păreau a fi de coronavirus, dar în prezent este conectată la aparatul de ventilație. Medicii spun că starea ei se va îmbunătăți și în curând va putea fi deconectată de la aparate și hrănită cu biberonul.

„La început părea cam fornăită. Apoi a fost constipată, a plâns. A început ulterior să respire din ce în ce mai greu așa că am sunat la urgențe și au conectat-o la aparatele de ventilație. La spital a intrat în hipotermie. Medicii ne-au spus că la bebeluși așa se manifestă simptomele de coronavirus. Ulterior a fost testată pozitiv”, a declarat femeia care se află în carantină, departe de fetița ei bolnavă.