mamaplus

Mesajul unei mame care îl caută pe salvatorul fetiței sale: “Dragă necunoscutule…”

-
//
28.05.2023

Mesajul unei mame din Cluj a devenit viral. Femeia încearcă să-l găsească pe șoferul care a ajutat-o într-un moment de urgență, deși nu o cunoștea.

mamaplus

Femeia a oprit o mașină în trafic și l-a rugat pe șoferul necunoscut să o ducă pe fiica ei de urgență la spital. A apelat la acest gest extrem pentru că, spune ea, salvarea ar fi ajuns foarte greu.

Bărbatul nu a stat o clipă pe gânduri și a sărit în ajutorul ei. Acum femeia ar vrea să-i mulțumească bărbatului necunoscut care le-a dus la spital. Nu-i știe nici fața, nici numărul de la mașină, așa că a scris un mesaj pe rețelele de socializare, sperând că așa va ajunge la el.

”Draga necunoscutule, îți mulțumesc frumos pentru tot. Am sărit efectiv în fața mașinii tale. Cu riscul sa mă calci, ai oprit și v-am rugat să-mi duceți fetița la spital.

Salvarea în această țară ajunge după o oră de când noi eram deja la urgențe în Cluj. Îți mulțumesc frumos pentru gestul tău. Nu ne-ai refuzat. Ai încercat sa vezi cum conduci mai repede și cu grija pentru fetita mea. 

Nu ți-am văzut nici fața. Numărul mașinii tale nu-l mai știu dar aici îți mulțumesc frumos inc-o data de omenia cu care ai dus o fetiță bolnavă la spital.

Știu că ești din Turda. Acolo ai vrut sa ajungi…

Dacă citești acest mesaj, să știi ca noi îți mulțumesc frumos pentru tot!!!!!!!! Cu drag și respect, Alina!”.

sursa