mamaplus

Mesajul Svetlanei Sainsus de Ziua prematurității: “Din dragoste frumoasă și adevărată se nasc așa Lii”

-
//
17.11.2023

La 17 noiembrie 2023 este marcată Ziua mondială a prematurităţii. Cu această ocazie, Svetlana Sainsus, care are o fetiță, Lia, născută prematur, a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

mamaplus

“Eu cred că Dumnezeu ne dă în viață cruci pe care știe că le putem duce. El a știut că eu, Lia și tăticul Liei vom trece peste tot învingători. Lia e dovada noastră că totuși Dumnezeu ne iubește🙏e visul ambilor de a avea o fetiță împlinit, da ,vis cu grele cărări, dar până în final ne ținem fetița în brațe sănătoasă❤️ Lia s-a grăbit să vină pe lume și am trecut ambele prin coșmar ca să o văd scoasă la mal, acasă, sănătoasă și vie... Astăzi de ziua internațională a picilor născuți prematuri, vă îmbrățișez cu sufletul dragi părinți, cei care treceți prin asta și vă zic cu încredere- cu credință și răbdare, din tare mic se face mare🙏 Din dragoste frumoasă și adevărată se nasc așa Lii❤️dulci și zglobii❤️Să ne fii sănătoasă Licurici, iar mami și tati vor fi mereu în spatele tău ca să te vegheze o viață întreagă❤️ 1800 grame de fericire care astăzi ne umple zilele cu bucurii, mămica și tăticul te iubesc până la Doamne Doamne ❤️ Fiți sănătoși dragi copilași nerăbdători❤️”.

mamaplus

Prin celebrarea Zilei mondiale a prematurităţii se urmăreşte creşterea conştientizării asupra riscurilor pe care le implică naşterea prematură. Scopul Zilei mondiale a prematurităţii este educarea mamelor în vederea diminuării anumitor riscuri care ar putea duce la naşteri premature şi determinarea găsirii resurselor financiare pentru dotarea maternităţilor şi altor unităţi spitaliceşti cu aparatura necesară acestor copii.

Sursa: Mamaplus.MD