mamaplus

Mesajul sfâșietor al unui tată care și-a pierdut cele două fiice, lăsate de mama lor în mașina încinsă, timp de nouă ore

-
//
21.04.2023

Un tată care și-a pierdut cele două fiice, după ce mama lor le-a lăsat în căldură, timp de nouă ore, a declarat că fiecare zi după moartea lor a fost un coșmar pentru el.

mamaplus

Cele două fetițe au fost lăsate în mașină de mama lor, când afară erau aproximativ 60 de grade, timp de nouă ore.

Mama lor, Kerri-Ann Conley, a declarat că a lăsat micuțele în mașina parcată în fața casei lor din Brisbane, pentru că nu a vrut să le trezească, dar când s-a întors, după nouă ore, le-a găsit fără reacție. Cele două fetițe nu au mai putut fi salvate, scrie protv.ro, conform Mirror.

Tatăl celor două fetițe a declarat că moartea lor a făcut ca fiecare zi din viața lui să fie un „coșmar”.

El și-a amintit că a primit un apel telefonic de la Conley, cu care nu mai locuia la acea vreme, care încerca disperată să-și resusciteze copilele pe podeaua din baie.

„Revăd acea baie în fiecare noapte și în fiecare zi. Nu doar pe mine m-a afectat acest lucru, ci pe întreaga familie. Practic, a trebuit să învățăm cum să trăim din nou. Te simți ca și cum ai fi sufocat. Vrei doar să te întinzi în pat, să-ți tragi perna pe față și să termini ziua”, a declarat tatăl celor două fetițe.

Tatăl și-a îndemnat fosta soție să cheme o ambulanță, în timp ce conducea disperat spre casă. Le-a găsit pe cele două fetițe întinse pe podeaua rece din baie, iar mama lor era în stare de șoc, în cadă. 

El a efectuat resuscitarea cardio-respiratorie a lui Darcey-Helen în timp ce Conley încerca să-și resusciteze copilul.

Femeia avea un lung istoric de abuz de droguri și neglijență, și era cunoscută drept o mamă neglijentă de Departamentul pentru Siguranța Copilului. Mama fetițelor ar fi vrut chiar să-și dea la schimb bebelușul, pe Chloe-Ann, pe un iPhone 7, în iunie 2018.

De asemenea, ea le-a spus serviciilor de asistență pentru copii că a folosit metamfetamină și a refuzat testările de droguri.

Alte documente susțin că Darcey-Helen a fost văzută cu un bong în gură în noiembrie 2019, cu doar câteva săptămâni înainte de moartea ei.

Poliția a fost informată de mai multe ori că femeia folosea și vindea metamfetamină sub formă de cristale, în timp ce fetițele erau închise într-o cameră, chiar în casa lor.

În ciuda listei lungi de abuzuri și neglijență, serviciile pentru copii au susținut în continuare că femeia era un părinte „binevoitor și capabil”.

Tatăl celor două fetițe decedate a intentat un proces împotriva departamentului de siguranță a copilului din Queensland, și consideră că fetele ar fi fost în viață și astăzi dacă aceștia și-ar fi făcut treaba.