Mesajul Rodicăi Ciorănică după decesul lui Sergiu Gavriliță

Mesajul Rodicăi Ciorănică după decesul lui Sergiu Gavriliță

-
//
10.10.2018

Pe 9 octombrie, după o luptă crâncenă cu boala, s-a stins din viață jurnalistul Sergiu Gavriliță. Fosta sa soție, Rodica Ciorănică, a scris un mesaj în spațiul virtual.

Mesajul Rodicăi Ciorănică după decesul lui Sergiu Gavriliță

"Dragi prieteni,

maine, joi, 11 octombrie, va puteti lua ramas bun de la Sergiu intre orele 8.00-10.30 de acasa (Durlesti, str-la 4 Vovinteni, 1) sau de la Biserica Sf. Teodora de la Sihla, intre 11.00-13.00. Inmormantarea va avea loc la Cimitirul Central, la 13.30.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi."

Amintim că Sergiu Gavriliță și Rodica Ciorănică au creat împreună revista Vip Magazin, dar și o mulțime de proiecte frumoase și unice, cum ar fi Omul Anului, Top 100 branduri, 50 femei de succes din Moldova, Top 100 cele mai sexy femei din Moldova, Euro 2016.

Cei doi au format un cuplu timp de 20 de ani și au împreună o fiică, Paula Mia Gavriliță.

Prietenii jurnalistului au scris mesaje emoționante pe site-urile de socializare:

Angela Gladei

Eu mai inimoasa din fire ma gandesc: poate acele mesaje calde, sincere, cu drag si cu suflet scrise astazi pe online catre Sergiu trebuiaiu adresate in luna in care era intre cer si pamant... poate asta l-ar fi ajutat sa aleaga sa mai ramana printre noi... eu greu trec asa momente, mai ales cand cunosc Omul despre care se vorbeste si incerc sa ma introvertesc sa inteleg ce ar trebui noi sa facem diferit in asa situatii..

Drum cu multa lumina , Sergiu!

Doina Cernavca

I-am scris, i-am pus printscreen cu promisiunea lui ca mi-e dator cu o pagina si spera ca nu sunt suparata pe el. Si alt printscreen de acum 8 ani, cand imi scria ca amus se va naste a 38 oara... Uneori Dumnezeu nu ne ascultă pe noi, oamenii care venim cu rugăminți, EL are planuri mult mai mari cu unii dintre noi, de asta ne sunt luați... 
Eu am învățat tare mult de la el în acei 3 ani cât am lucrat la VIP. De la el am organizarea și "nașterea" proiectelor. Pentru că el asta făcea tare bine, le visa, le vedea și le implementa. Pentru asta nu-l voi uita niciodată! 
Mare Om, mare...

Veronica Vladei

Acum șase ani umblam rătăcită prin Casa Presei, căutându-mi un loc de practică. Eu nu știu cum mi-am făcut curaj să bat la ușa lui Sergiu Gavriliță, eu nu știu cum a avut el curaj să mă ia oarecum sub aripa lui...o vreme.
El a crezut în mine când nici eu încă nu credeam și mi-a zis:
Eu văd în tine ceva, dar Vero, scrie fraze mai scurte. Revista nu iubește romane.
Au trecut ani și eu am învățat să scriu mai bine, să fiu mai atentă, să mă formez și să fac propoziții mai scurte. 
Ce viață ciudată Sergiu și ce analogii face... și ce scurtă a fost fraza vieții tale.
-Stelele care cad, nu pier...eu așa sper, ca Dan Teodorescu știe ce zice.
Zbor lin...

Oxana Iuteș

Omule, să ne veghezi de-acolo ...

Daniela Caraiman

Bunul meu Prieten și Mentor! 
Mulțumesc că m-ai învățat multe, pentru încredere, pentru discuțiile calde, sinceritatea și omenia ta! Îți sunt recunoscătoare pentru toate! Tare am sperat că vei reveni 
Adio, Om Minunat! Vei rămâne mereu în inima mea
Te cuprind și Drum Lin, Sergiu Gavrilita!

Cristian Saulea

Cum tu singur spuneai, “nu uita că vei muri. Este cel mai înţelept gând din Antichitate. Şi nu ştiu de ce, prin tot ce face, omul, subconştient şi inconştient, tinde spre moarte. Poate acolo ne aşteaptă ceva vesel...”

Odihnește-te în pace, Sergiu Gavrilita! Oriunde nu ai fi, zamutește-le un VIP Magazin, acolo ai pe cine “descoase” de gânduri în paginile din revistă! 
Drum lin, Taică!

Ileana Rusu

Sergiu Gavrilita... Gregory Bivol... Sergiu Răileanu... Eram la ziua mea de naștere. Ne-am distrat că niște rebeli. Sergiu, eu așa te voi ține minte -cu acest zimbet atît de enigmatic... Tu ai fost omul care din prima zi la abiturentie, in căminul 6, m-ai întrebat: Cum te cheamă, fa?))) Și eu ți-am răspuns: Ileana, ...lea))) și ai spus că voi deveni o adevărată jurnalistă... Daca ți-am greșit cu ceva, te rog de mă iartă...

Angela Arama

Sergiu Gavrilita... R.I.P. Ți-ai găsit liniștea... Supraviețuiesc usor doar cei care nu-și pun întrebarea DE CE trăiesc... Tu ai supraviețuit și morții pentru că ți-ai pus-o mereu...

Lorena Bogza

Vai ce veste trista am primit deschizand facebook-ul!

Nu se poate, Sergiu Gavrilita :(((

In ultimii ani astfel de vesti ne lovesc tot mai des. Mare, mare pacat!!!

Zbor lin, draga Sergiu! Tare am sperat ca iti vei reveni...

Adriana Vasilcov

”Eu nu prea citesc poezii, dar ale tale îmi plac”. Cuvintele astea le țin minte. Multumesc Sergiu! 
Eu cred ca tu n-ai murit! Tu doar ai plecat ”după graniță”. În acea direcție la toți o să ni se deschidă ”viza” mai devreme sau mai târziu. Odihnă plăcută. Tu ai scăpat de ură, murdărie și invidie... Noi am pierdut un OM bun, cald, creativ! Odihneste-te! Sa te aiba Dumnezeu in grija lui!

Sursa: Mamaplus.MD