mamaplus

Mesajul emoționant al soțului Anișoarei Loghin: ”Nu știm dacă suntem părinții perfecți”

-
//
27.04.2021

Acum o lună, în data de 15 martie, prezentatoarea TV Anișoara Loghin și fotbalistul Radu Gînsari și-au îmbrățișat pentru prima oară fiul și au pornit într-o aventură pe cât de provocatoare, pe atât de frumoasă. Chiar dacă sunt mai discreți din fire și nu afișează prea multe detalii din viața de familie, Anișoara și Radu au publicat recent câteva imagini absolut divine cu băiețelul lor Raul.

mamaplus

În timp ce Anișoara spune că prima lună de maternitate s-a lăsat cu emoții în extreme, frici, fericire, câteva kilograme rămase în plus, frustrări, cearcăne, oboseală și multe griji, Radu a ales să-i facă o dedicație specială soției sale și a publicat un mesaj cât se poate de sincer și emoționant.

Te-ar putea interesa și articolul Anișoara Loghin a publicat primele poze cu băiețelul ei, alături de un mesaj emoționant

mamaplus

”Nu știm dacă suntem părinții perfecți, însă cu siguranță el este cel mai frumos dar oferit de Dumnezeu familiei noastre! Îți mulțumim că ne-ai ales pe noi de părinți, cu toate nopțile nedormite și cu toate “concertele“ serale, nocturne, când te vad simt că într-adevăr sunt fericit alături de tine și Ea, cea mai grijulie mamă și soție.”, mărturisește Radu într-o postare recentă pe Instagram.

mamaplus

Menționăm că prezentatoarea TV Anișoara Loghin este căsătorită din toamna anului trecut cu fotbalistul Radu Gînsari.