mamaplus

Mesaje de 8 Martie pentru mama. Cele mai frumoase urări de Ziua Femeilor

-
//
08.03.2023

De Ziua Femeii, transmite-i cele mai frumoase gânduri celei mai importante persoane femei din viața ta. Cele mai frumoase idei de mesaje, urări, SMS-uri pe care le poți transmite de 8 Martie, de Ziua Mamei.

mamaplus

Mesaje de 8 Martie pentru mama

„Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„Primăvara să-ţi înmiresmeze sufletul cu parfumul primilor ghiocei, primele rândunele să-ţi readucă zâmbetul şi bucuria, să iubeşti şi să fii iubită. Roua dimineţilor, adierea vântului şi acest mărţişor să-ţi amintească cât de mult te iubesc, scumpa mea mamă.”

„Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu.”

„Vreau să povestesc multe despre această zi, dar am înțeles principalul lucru în viață – mama este cea mai necesară ființă! Fie ca visele tale prețuite să devină realitate astăzi. Viața să se umple de fericire, iar ridurile să apară de la zâmbetele vesele. Te felicit, mamă: la mulți ani! Iar dacă te-am jignit cu ceva, tu iartă-mă – n-a fost intenționat!”

„La Mulți Ani, Mama! Îți doresc să ai în continuare zile ușoare și senine, fericire pură în suflet și liniște ca să te bucuri de toate frumusețile pe care viața încă le are pregătite pentru tine. Să rămâi tânără și frumoasă! Te iubesc!”

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

„Îmi doresc ca fiecare zi să o începi cu zâmbet și mult soare! Viața să-ți dea emoții și experiențe plăcute, să fie colorată precum o grădină înflorită. La mulți ani, mama!”

„Nu există cuvinte suficiente pentru a-ți exprima cât de mult însemni pentru mine. Ești o femeie frumoasă, puternică și talentată, și mă bucur că am ocazia să fiu alături de tine în fiecare zi. La mulți ani de 8 Martie și multă fericire în viața ta!”

„O femeie puternică nu este cea care nu plânge, ci cea care plânge, dar apoi își revine și merge mai departe. Ești o astfel de femeie și mă inspiri prin forța ta de caracter și determinarea de care dai dovadă în fiecare zi. Să ai un 8 Martie minunat!”

„Când mă gândesc la femeia perfectă, îmi vine imediat în minte imaginea ta. Ești un exemplu de eleganță, inteligență și forță de caracter. Îți mulțumesc că exiști și îți doresc o zi de 8 Martie minunată, așa cum meriți!”

„Fiecare femeie are o putere și o frumusețe unică, iar tu ești un exemplu perfect în acest sens. Îți mulțumesc că exiști și pentru tot ce m-ai învățat.Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de energie și împliniri!”

„La mulți ani de 8 Martie! Fie ca această zi să fie plină de bucurii, iubire și momente speciale alături de cei dragi. Ești o persoană specială și un model de urmat pentru toți cei din jurul tău.”

„În această zi specială, vreau să îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și pentru cei dragi. Ești un stâlp de susținere, o sursă de inspirație și un exemplu de urmat pentru noi toți. Să ai un 8 Martie minunat!”

URĂRI DE 8 MARTIE PENTRU MAMA

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!”

„Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

„Să știi că nimeni nu-ți va înlocui mângâierea și grija… Și acum lumina inimii tale îmi luminează calea… La mulți ani de 8 Martie, mama!”

„O femeie puternică este cea care poate răsări din orice furtună. Tu ești o astfel de femeie, o persoană de încredere și o prietenă adevărată. Îți mulțumesc că exiști în viața mea și îți doresc un 8 Martie plin de bucurii și împliniri!”

„Nu există cuvinte suficiente pentru a-ți exprima cât de mult înseamnă pentru mine. Ești o mamă minunată. Să ai o zi specială de 8 Martie, plină de iubire și bucurii!”

„Fiecare zi este specială alături de tine, dar 8 Martie este cu adevărat o zi specială. Îți mulțumesc pentru toată dragostea, înțelepciunea și grijile pe care le arăți față de mine și față de cei dragi. Să ai un 8 Martie minunat!”

„Ești un dar de la Dumnezeu, un înger trimis să îmi lumineze viața. Îți mulțumesc că exiști. Îți doresc un 8 Martie plin de iubire și bucurie, așa cum meriți!”

„La mulți ani de 8 Martie, mămico. Îți mulțumesc pentru toată dragostea și dăruirea cu care m-ai crescut. Te prețuiesc și te voi iubi la nesfârșit!”

„Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La multi ani de 8 Martie!”

„La mulți ani, iubită mamă! Să ai o viață liniștită și plăcută asemenea unei primăveri fără sfârșit! Dragostea mea pentru tine e infinită.Îți doresc o zi cu soare și multe bucurii”

„Nu există mamă mai frumoasă și mai bună decât mama mea! Te iubesc! La mulți ani de 8 Martie!”

„O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta dragoste. Te iubesc infinit. La mulți ani, mama!”

„Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!”

Sursa