mamaplus

Mesaje de 8 Martie 2024. Cele mai frumoase urări de Ziua Femeii

-
//
07.03.2024

Nu există bărbat care să nu trimită câteva mesaje și felicitări de 8 Martie, cu ocazia Zilei Femeii. Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje și urări de 8 Martie care pot fi trimise mamelor, iubitelor sau colegelor.

mamaplus

Mesaje de 8 Martie. Felicitări pentru mama „La mulți ani, mămica mea tânără și frumoasă! Îți doresc cât mai multe clipe minunate și memorabile, o viață frumoasă ca-n poveste. Să ai parte de susținere, atenție, și iubire. Fie ca dispoziția bună să nu te părăsească niciodată. Te iubesc!” 

„Fiecare mamă are ceva special, dar parcă tu ești cea mai cea, pentru că ești mama mea. Să nu uiți că te iubesc și să mă ierți că mai greșesc. La mulți ani, mamă!” „Draga mea mamă! La mulți ani, felicitări! Mulțumesc cerului pentru oportunitatea de a fi alături de tine și de a-ți simți grija cu care ne-ai înconjurat încă din copilărie. Îți doresc o bătrânețe liniștită, fără boli și tristețe.” „Mamă, ești cea mai bună pentru mine. Vreau să-ți doresc sănătate bună, vigoare, bună-dispoziție, zile mai vesele și mai luminoase. Te iubesc foarte mult! La Mulți Ani!” 

„Pentru căldura și confortul cu care ne-ai umplut casa, pentru mângâierea atingerii mâinilor tale calde, pentru înțelegerea din ochi – îți dorim să simți mereu admirația, recunoștința și dragostea noastră! La Mulți Ani, mama!” „Mamă, astăzi soarele strălucește cu drag pentru tine, toate cuvintele plăcute și călduroase sunt adresate numai ție și toate zâmbetele și privirile admirative sunt ale tale!” 

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!” „Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!” „Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani” „Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încredere în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…” 

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!” „Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani! 

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine, MAMĂ. Acum, că m-ai crescut, sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi îți urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!” „Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane, tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!” „La mulți ani, dragă mamă!Să fii mereu iubită și sănătatoasă, iar azi să primești cele mai frumoase urări și cele mai frumoase flori! Te iubesc!” 

„De 8 Martie, îți doresc să fii fericită și împlinită, să ai parte doar de zile senine și de momente memorabile, sănătate și mult noroc!” „Fie ca 8 Martie să îți aducă o multe motive de bucurie, iar zâmbetul să rămână mereu pe buzele tale, iubita mea mamă. Să fii înconjurată mereu de iubire și afecțiune!” 

„Lasă-ți fiecare zi să fie plină de afecțiune și grijă, momente pozitive și vesele. De ziua ta, mămico, lasă soarele să strălucească puternic și să-ți întărească credința în vise! La mulți ani!” „La mulți ani, mamă! Îți doresc să fii veselă, luminoasă și fericită. Sper că vei transmite înțelepciunea ta nu numai copiilor mei, ci și nepoților mei.” „La mulți ani de 8 Martie! Mamă, să nu fie niciodată nori în viața ta și doar soarele mare și cald întotdeauna să strălucească deasupra capului. Te iubesc!” 

Citeşte întreaga ştire aici!