mamaplus

Meghan Markle a trecut printr-un divorț: „I-a trimis verigheta prin poștă”

-
//
21.11.2019

Meghan Markle a intrat în familia regală britanică în anul 2018, după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry. Însă, înainte de a deveni Ducesă, aceasta a mai fost căsătorită cu producătorul de cinema și televiziune Trevor Engelson. Acum s-a aflat motivul care a dus la divorțul celor doi.

Meghan și Trevor s-au cunoscut în anul 2004, pe când ea lucra ca model. În anul 2010 s-au logodit și după doar un an s-au căsătorit, în Jamaica. Dar fericirea lor nu a durat prea mult. După doi ani, căsnicia lor s-a destrămat. Și de vină pare să fi fost chiar actuala Ducesă de Sussex.

Motivul oficial invocat de cei doi pentru separare a fost „diferențe ireconciliabile”, dar persoane din anturajul lor susțin că de vină a fost ambiția lui Markle.

În timp ce ea a obținut rolul lui Rachel Zane din serialul „Suits” și a fost nevoită să se mute la Toronto pentru filmări, Trevor a rămas să lucreze la proiectele sale, în Los Angeles.

„Un prieten antreprenor înstărit a susținut că mariajul celor doi s-a încheiat atât de brusc, încât Meghan i-a trimis verigheta înapoi lui Trevor prin poștă. Un altul a confirmat că decizia de a pune capăt căsătoriei a fost luată de Meghan și că a venit din senin”, a afirmat jurnalistul Andrew Morton.

Despre divorțul celor doi a vorbit și o fostă bună prietenă de-a lui Meghan Markle.

„Cred că toată lumea care i-a cunoscut a fost în stare de șoc. Tot ce pot spune este că Meghan era calculată, foarte calculată, cu oamenii în general, dar și în relații”, a afirmat Ninaki Priddy.

În prezent, Meghan este soția Prințului Harry, cu care are un băiețel, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, care este al șaptelea în linia de succesiune la tronul britanic.