Meghan Markle trece prin momente cumplite înainte de nuntă, din cauza tatălui său

Meghan Markle trece prin momente cumplite înainte de nuntă, din cauza tatălui său

-
//
15.05.2018

Nunta regală ar putea să fie umbrită de faptul că tatăl lui Meghan Markle ar fi decis să nu participe la cremonie.

Meghan Markle trece prin momente cumplite înainte de nuntă, din cauza tatălui său

Hotărârea de a nu participa la nunta fiicei sale cu prinţul Harry care va avea loc în acest weekend, ar fi fost luată în contextul scandalului fotografiilor cu el apărute în presă pe care el le-ar fi înscenat în urma unor înţelegeri cu paparazzi, , conform TMZ, citat de BBC.

Thomas Markle a declarat pentru TMZ că a decis să nu ia parte sâmbătă la ceremonia de căsătorie de la Castelul Windsor din apropierea Londrei deoarece nu doreşte să îi stânjenească pe membrii Familiei Regale sau pe fiica sa.

În comentariile ulterioare făcute site-ului monden, el a menţionat că după ce a suferit un atac de cord în urmă cu doar şase zile resimte dureri severe în zona pieptului declanşate de tulburările emoţionale cu care se confruntă.

Thomas Markle a menţionat în special numele fiicei sale mai mari, Samantha Markle, care a avut o atitudine critică faţă de sora sa vitregă, Meghan. ''Am luat Valium pentru durere, mai ales când am auzit despre fiica mea cea mare'', ar fi spus el potrivit TMZ adăugând că există posibilitatea să se întoarcă în curând în spital.

Comentariile tatălui logodnicei prinţului Harry vin după ce Daily Mail a publicat duminică un articol despre faptul că el ar fi făcut înainte de nunta regala o înţelegere cu un paparazzi britanic pentru realizarea unor fotografii intens publicate de media în această lună.

În primele comentarii făcute pentru TMZ de Thomas Markle, care trăieşte în Mexic şi care ar avea o fire emotivă, acesta a declarat că a fost foarte supărat după publicarea unor fotografii paparazzi, în special de cele în care este prezentat drept un alcoolic.

Sursa: dcnews.ro