mamaplus

Meghan Markle şi-a schimbat look-ul. Ce transmite coafura despre noua viață a ducesei

-
//
21.07.2020

Meghan Markle a ținut săptămâna trecută un discurs la Summitul Girl Up 2020 Leadership, unde a afişat un look nou. Ducesa de Sussex are acum părul mai lung şi coafat drept.

Hairstilistul George Northwood, cel care s-a ocupat de podoaba capilară a ducesei în ultimii doi ani, când făcea parte din familia regală, a analizat schimbarea de look a lui Meghan Markle.

„Transmite un mesaj cu părul atât de lung – reprezintă putere şi faptul că are cu adevărat totul pus la punct. Părul mai drept şi mai lung marchează un nou capitol în viața ei, fără procotoale stricte”, a declarat George Northwood, pentru The Telegraph

mamaplus

Stilistul a adăugat că deşi lumea crede că poartă extensii, acesta este de faptul părul ei.

„Oamenii cred că Meghan şi-a pus extensii, dar eu nu i-am aplicat niciodată extensii în păr în cei doi ani în care am lucrat cu ea. Este părul ei propriu şi este minunat să văd că arată arată atât de sănătos”, a precizat specialistul.

Stilistul spune că noul look al ducesei de Sussex aminteşte de Rachel din serialul „Friends”, decât de un cântăreț de rock din anii ’90, cum ar fi descris-o unii.

„Are vibe-ul anilor ’90, dar nu este extrem de drept cum era în anii 1990 – este uşor imperfect, ceea ce îl face să pară mai moale şi să îi evidențieze fața. Mai ales că a păstrat forma în laterale. Straturile de păr mai lung îi încadrează fața mai bine, acesta fiind un truc de a-i subția trăsăturile faciale”, spune stilistul.

Pentru ca un păr atât de lung ca al ducesei de Sussex să arate bine este nevoie de îngrijire temeinică.