mamaplus

Meghan Markle și Prințul Harry părăsesc Canada! Unde vor sta cei doi

0
//
26.02.2020

Faptul că Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit în urmă cu două luni Familia Regală a creat o întreagă controversă în sânul familiei, dar și zvonuri „amenințătoare”.

Cei doi au luat decizia de a părăsit Canada, la două lună de când abia se mutaseră acolo. Au renunțat la titluri și au decis să ducă pe mai departe o viață frumoasă împreună, departe de regulile impuse de Familia Regală. Dar, cum o decizie nu vine niciodată singură, ci și cu alți „factori” pe lângă, cei doi au decis, totuși, să părăsească Canada și să se mute în Malibu!

Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry, au pus ochii pe o vilă superbă de acolo. Acesta va fi cu adevărat un pas neașteptat din partea celor doi, scrie The Mirror.

Vila din Malibu este la 100 de kilometri de casa în care mama Ducesei de Sussex locuiește. Sursele spun că Prințul Harry și soacra lui se înțeleg foarte bine.

Totuși, și în cazul în care cei doi nu vor putea folosi celebrul brand regal, cei doi nu vor duce lipsă de bani. Ar fi suficient ca Ducii de Sussex să fie de acord să-și scrie memoriile. În acest fel au procedat fostul președinte al SUA, Barack Obama și soția acestuia, Michelle Obama. În 2017, cei doi au primit de la editura Penguin Random House nu mai puțin de 65 de milioane de euro pentru celebrul volum.

În plus, Prințul Harry și Meghan Markle pot fi plătiți regește și pentru discursurile motivaționale. Doar un astfel de eveniment le-ar putea aduce în cont peste 300.000 de lire sterline. La toate acestea se pot adăuga și aparițiile TV, dar și parteneriatele cu diferite branduri. Toate acestea pot fi extrem de rentabile din punct de vedere financiar.