mamaplus

Meghan Markle și Prințul Harry au publicat prima imagine cu fetița lor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

-
//
23.12.2021

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Meghan Markle și Prințul Harry au decis să le facă o surpriză uriașă fanilor din întreaga lume! Celebrul cuplu a publicat astăzi tradiționala felicitare de Crăciun, în care îi putem admira pe cei doi copii ai lor - Archie Harrison și Lilibet Diana, scrie publicația People.

Este prima poză oficială a micuței Lilibet, născută la data de 4 iunie 2021. În poză apare și frățiorul ei mai mare, Archie Harrison, în vârstă de doi anișori.

Imaginea a fost realizată în vara acestui an de fotograful Alexi Lubormirski, în locuința cuplului din Santa Barbara, California.

”În acest an, a venit pe lume fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a făcut să devenim mamă și tată, iar Lili ne-a întregit familia. În timp ce așteptăm cu nerăbdare anul 2022, facem donații către mai multe organizații care respectă și protejează familiile – începând cu cele refugiate din Afganistan și până la familiile americane care au nevoie de concediu plătit pentru creșterea și îngrijirea copilului.”, se arată în mesajul special de pe felicitarea de Crăciun.

mamaplus