mamaplus

Meghan Markle și Prințul Harry au aniversat 2 ani de căsnicie acasă, alături de micuțul Archie

-
//
21.05.2020

Au trecut doi ani de când Prințul Harry și Meghan Markle și-au unit destinele. Au trăit multe de atunci, au devenit părinți, s-au mutat, au părăsit Casa Regală, iar acum aniversează doi ani de când s-au căsătorit. 

În urmă cu doi ani, Meghan Markle și Prințul Harry și-au rostit jurăminte la capela St. George din Castelul Windsor, moment urmărit de aproape două miliarde de oameni.

În ultima perioadă, de când s-au mutat în Los Angeles, cei doi și-au ocupat timpul cu munca filantropică. Au lucrat cu diverse organizații de voluntariat pentru a le veni în ajutor persoanelor afectate de pandemie, dar au plănuit și lansarea propriei organizații nonprofit, care va purta numele de Archewell. Totuși pentru a marca aniversarea de doi ani, cei doi au luat decizia de a-și lua o zi liberă de la toate activitățile pentru a petrece în familie, alături de fiul lor, Archie, care a împlinit de curând un an.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au luat o zi liberă

„Aceștia vor să petreacă timp de calitate unul cu celălalt, ca o familie. Nu vor munci deloc și s-au asigurat că nu vor avea întâlniri și că nimeni nu îi va suna.', a precizat o sursă pentru publicația Bazaar.

Astfel de ocazii au fost marcate întotdeauna de cuplu într-un mod inedit. Cu un an în urmă Prințul Harry ar fi decis să își surprindă partenera cu o brățară încrustată cu diamante, pe care ar fi stat gravate zilele de naștere celor trei, Meghan, Harry și Archie.

mamaplus

Anul acesta, însă, a fost diferit, mai ales că cei doi au renunțat între timp la îndatoririle regale. Au petrecut într-un mod simplu, prețuind fiecare clipă, iar acesta ar putea fi începutul unei tradiții în ceea ce îi privește.

Au o legătură puternică, iar secretul realției lor ar consta în faptul cp reușesc, cumva, „să blocheze” gălăgia din jur și să se bucure cu adevărat de fiecare clipă petrecută împreună: „Noi ne axăm pe cine suntem ca și cuplu. Atunci când îndepărtezi toată gălăgia, devine ușor să te bucuri de a fi împreună cu cineva.', spunea Meghan Markle la un moment dat.