mamaplus

Meghan Markle și-a modificat numele din certificatul de naștere al fiului său Archie

-
//
01.02.2021

Presa britanică a anunțat în weekend că Meghan Markle și-a modificat numele din certificatul de naștere al fiului său Archie. Prințul Harry și Meghan se pare că au făcut acest lucru la o lună de la nașterea fiului lor, iar imediat după această modificare ei s-au retras din Casa Regală a Marii Britanii.

Potrivit The Sun, actrița americană a șters din certificatul de naștere numele mamei „Rachel Meghan” și l-a înlocuit cu „Ducesa de Sussex”. Modificarea certicatului de naștere al lui Archie a fost făcută în iunie 2017, la doar o lună după ce acesta s-a născut.

Susținătorii cupului Harry și Meghan spun că aceștia au făcut acest gest pentru a aduce un omagiu Prințesei Diana, care de asemenea și-a pus în certificatele copiilor ei titulatura de prințesă de Wales. Relația dintre Harry și mama sa a fost una foarte apropiată.

Cu toate acestea, un reprezentant al ducilor de Sussex a rupt tăcerea și a spus ce s-a întâmplat, de fapt. Nu Meghan Markle a cerut să se facă această modificare, ci s-a făcut la sugestia seniorilor regali.

„Schimbarea numelui în 2019, în documentele publice a fost dictată de Palat, potrivit documentelor unor oficiali seniori ai palatului. Aceasta nu a fost o cerere făcută de Meghan ducesa de Sussex sau de ducele de Sussex”, a declarat purtătorul de cuvânt precizând că știrea dată de tabloidele britanice este, de fapt, clickbait.

„Ceea ce face acest tabloid britanic și ”carnavalul” său de așa-ziși experți care vor să facă totul să pară o ceartă calculată în familie și care sugerează că în mod bizar ea ar prefera să fie fără nume pe certificatul de naștere al copilului său sau pe orice alt document legal, ar fi de râs, dacă nu ar fi jignitor. Se întâmplă foarte multe lucruri în lume, hai să ne concentrăm pe acele lucruri în loc să ne ocupăm de clickbaiting”, a mai spus purtărotul de cuvânt al ducesei.