mamaplus.md

Meghan Markle, o nouă apariție de milioane. Ce a purtat Ducesa de Sussex

-
//
14.01.2019

Astăzi, Meghan Markle a mers în Birkenheard alături de soţul ei, Prințul Harry. Internauţii au sesizat, cu această ocazie, că Ducesa de Sussex îşi ţine mai mereu mâna pe burta ei crescută. De ce se întâmpla asta?

mamaplus.md

De la anunţul sarcinii şi până în prezent, Ducesa de Sussex a luat parte la multe îndatoriri regale, incluzând chiar şi un turneu regal. Culmea e că în mai toate apariţiile ei, Meghan este fotografiată cu mâna pe burtă. Aşa s-a întâmplat şi astăzi, în Birkenhead, unde a sosit la braţul soţului ei.

Meghan, într-un trench roşu şi o rochie mov, a isterizat mulţimea strânsă. Un lucru l-au sesizat, însă, din nou internauţii: îşi mângâia obsesiv burtica. Iar mulţi se întreabă de ce face acest gest ostentativ, din moment ce ştie deja toată lumea că e însărcinată...

Ei bine, un psiholog a explicat că Meghan aplică o regulă importantă a maternităţii: stabileşte un contact strâns cu bebeluşul ei nenăscut. Prin mângâiere, bebeluşul se simte în siguranţă şi este în permanentă conexiune cu mama sa. Ba mai mult, obiceiul acesta are efecte pozitive şi asupra mamei. Mângâierea burticii ajută la prevenţia depresiei postnatale.