mamaplus

Meghan Markle nu lasă pe nimeni în preajma bebelușului său, nici măcar pe mama ei

-
//
29.05.2019

Meghan Markle și-a concediat dădacă la doar două săptămâni de când a devenit mămică, iar acum ea și prințul Harry caută o nouă dădacă pentru Archie, însă greu de crezut că va rezista cineva să lucreze pentru ducesă, având în vedere că până și mama ei a renunțat să mai stea în compania ei.

mamaplus

Ducesa de Sussex și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar acum vrea să se bucure de fiecare clipă alături de fiul ei, Archie Harrison. Astfel, ducesei îi este destul de greu să lase pe altcineva lângă bebelușul ei și refuză ajutor din partea staff-ului de la palat, chiar și din partea mamei ei.

Deși fosta actriță americană era privită de britanici ca o persoană mai rece, Meghan este topită pentru fiul ei și ca orice mamă vrea să fie alături de el în fiecare clipă. Ducesa îi este foarte dedicată micuțului Archie și vrea să aibă ea grijă de micuț. Deși staff-ul palatului o consideră o mamă de coșmar, pentru că le face zile fripte, spre deosebire de alte femei din familia regală.

„Meghan vrea să controleze totul în jurul lui Archie. Nu lasă pe nimeni să fie singur cu cu fiul. Ea ignoră ajutorul. Nimeni nu se ocupă de el în afară de ea. Nu lasă pe nimeni în apropierea lui”, a declarat o sursă apropiată familiei regale britanice, potrivit express.co.uk.

În plus, soția prințului Harry se pare că și-a intrat foarte bine în rolul lui mamă și deși se afla la primul copil, ea se descurcă de minune. Meghan nu prea și-a lăsat nici mama să aibă grijă de micuț. O lăsa cu el doar cât intra să facă un duș și apoi se ocupa singură de micuț. Drept urmare, mama ducesei a decis că nu are ce să facă în Anglia și s-a întors la Los Angeles, considerând că mai mult își încurcă fiica decât să o ajute, potrivit revistei New Ideea.

În timp ce unii fani au ales să o critice pe ducesă, considerând că e prea disperată, alții au lăudat-o pentru faptul că este o mămică dedicată, câștigând admirația acestuia.

Sursa