mamaplus

Meghan Markle a născut o fetiță. Ce nume va purta cel de-al doilea copil al prințului Harry

-
//
07.06.2021

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat duminică nașterea fiicei lor, Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Fetița a venit pe lume vineri, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40. Atât mama, cât și copilul ei se află într-o stare de sănătate bună, notează BBC.

Cel de-al doilea copil al prințului Harry și al lui Meghan Markle este al 11-lea strănepot al reginei Elisabeta a II-a și este al optulea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit. Fetița va purta numele de Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, după regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint era în copilărie „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana, informează BBC. Într-un mesaj postat pe site-ul Archewell al cuplului, Meghan și Harry au transmis cât de binecuvântați sunt că Lilibet a sosit pe lume.

Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea pe lume a fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut dori vreodată și suntem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit din toată lumea. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul continuu arătate în acest moment special familiei noastre.

Meghan și prințul Harry mai au împreună un băiețel de un an și 10 luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Pe 14 februarie, cuplul a anunțat că așteaptă al doilea copil, în timpul interviului acordat pe care l-au acordat celebrei realizatoare de televiziune Oprah.

Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai 2018 și locuiesc în prezent în California, SUA, după ce s-au retras din postura de membri superiori ai familiei regale din Marea Britanie, la începutul lui 2020.