mamaplus

Meghan Markle, la ultima vizită oficială din străinătate, înainte să nască

-
//
25.02.2019

Însărcinată în șapte luni, Meghan Markle a zburat, sâmbătă, alături de Prințul Harry, în Maroc.
Ducii de Sussex au început o vizită în Africa de Nord care durează trei zile. Ei vor sta la una dintre reședințele regelui King Mohammed.

Prințul Harry, 34 de ani, și Meghan Markle, 37 de ani, au aterizat, sâmbătă seară, pe Aeroporul din Casablanca, acolo unde au fost întâmpinați de ambasadorul britanic în Maroc, Thomas Reilly, potrivit Daily Mail.

Meghan care este însărcinată în șapte luni și-a făcut apariția pe aeroport într-o rochie roșie semnată Valentino. Deși ultima perioadă a fost aglomerată pentru fosta actriță care a fost pentru câteva zile la New York, acolo unde prietenii au organizat o petrecere pentru copilul ei, Ducesa a părut relaxată și odihnită.

Cu privire la vizita în Maroc, un purtător de cuvânt de la Kensington Palace a transmis că cuplul regal este foarte încântat de vizită și este nerăbdător să cunoască tinerii marocani în următoarele zile.

În a doua zi în Maroc, ducii au vizitat un internat administrat de organizația de caritate „Education For All”. În timpul vizitei, Meghan a luat parte la o ceremonie cu henna.

Ducesa a acceptat să-i fie tatuată mâna cu henna pentru a celebra faptul că este gravidă. Tatuajul a fost făcut de o tânără de 17 ani care locuiește la internat de opt ani. 

Este de așteptat ca acest tur să fie ultimul pe care Meghan Markle îl face în străinătate, având în vedere că este însărcinată în aproximativ 30 de săptămâni. Femeile gravide care se apropie de săptămâna a 37-a de sarcină, nu mai au voie să zboare cu avionul. 

Sursa