mamaplus.md

Meghan Markle, învinsă din nou de Kate Middleton

-
//
30.10.2018

Meghan Markle a fost din nou învinsă de Kate Middleton. Ea se situează pe locul doi în topul personalităţilor britanice care influenţează cumpărătorii americani în privinţa modei, cu 35% din voturile exprimate într-un sondaj de ultimă oră. 

mamaplus.md

Soţia prinţului William se situează pe primul loc cu 38% din voturi. Pe locurile următoare s-au situat prinţul Harry, cu 32% şi prinţul William cu 27%. Kate convinge cel mai bine cumpărătorii din SUA să aleagă produse vestimantare din SUA. Ea a reuşit să o învingă pe cumnata sa, Meghan, care este americancă, în acest top.

Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a fost desemnată nu demult cea mai influentă membră a familiei regale în modă şi într-un top realizat de compania eBay.

Kate Middleton a influenţat cel mai mult alegerile vestimentare ale clienţilor acestei platforme online, după cum rezultă dintr-un raport anual al companiei, citat de ziarul “Evening Standard”. Kate a avut un impact mai mare decât Meghan, ducesa de Sussex, asupra cumpărăturilor care s-au făcut pe eBay. Hainele de gravidă pe care le-a purtat în timp ce era însărcinată cu prinţul Louis au generat mai multe căutări pe site-ul companiei decât oricare alt membru al familiei regale pe parcursul anului trecut.

Meghan, care este cunoscută pentru eleganţa stilului său, s-a situat pe locul doi în top. Rochia ei de mireasă, marca Givenchy, pe care a purtat-o în timpul cununiei cu prinţul Harry, a dus la o creştere cu 60% a căutărilor în privinţa creaţiilor acestui designer. Însă, având în vedere popularitatea actriţei din serialul “Costume”, este surprinzător că Meghan Markel a fost învinsă de Kate Middleton drept cea mai influentă membră a familiei regale în modă.

mamaplus.md

Sursa: click.ro