mamaplus

Meghan Markle împlinește astăzi 40 de ani. Cum a felicitat-o Familia Regală a Marii Britanii

-
//
04.08.2021

Meghan Markle împlinește astăzi, 4 august 2021, vârsta de 40 de ani. Regina Elisabeta a II-a, Kate Middleton și Prințul William, printre alții, i-au transmis urări, asta deși relațiile lor au fost tensionate în ultima vreme. Iată mesajele primite de Meghan Markle de la Familia Regală a Marii Britanii.

Momentan, nu se cunosc detalii despre cum a ales aceasta să petreacă, dar unele surse din New York pentru Page Six au relatat că i-ar avea alături doar pe soțul ei, Prințul Harry, și pe copii. Nu își dorește deloc o petrecere grandioasă, au menționat aceleași surse.

Pe pagina de Twitter a Familiei Regale a Marii Britanii a fost transmis mesajul: "Îi urăm Ducesei de Sussex o zi de naștere fericită!". Una dintre fotografiile din colajul postat le înfățișează pe Regină și pe Meghan Markle când erau în Chester, în 2018, într-o altă poză apar Meghan Markle și Prințul Harry când zâmbeau și aplaudau, iar într-o altă fotografie sunt cei doi împreună cu fiul lor, Archie, din călătoria lor în Africa de Sud, în 2019.

Pe contul de Twitter al Ducilor de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, au fost postate de asemenea câteva cuvinte pentru Meghan Markle, alături de o fotografie în care sărbătorita zilei avea o ghirlandă de flori la gât, era îmbrăcată într-o rochie pământie, cu dungi, și zâmbea.

"Îi transmitem Ducesei de Sussex 'la mulți ani' cu ocazia împlinirii a 40 de ani!", a fost mesajul Ducilor de Cambridge, completat, la final, de un emoji sub forma unui tort aniversar.

Prințul Charles și soția sa, Camilla, au și ei pe contul de Twitter o postare aniversară, în care zâmbetul lui Meghan Markle face toată poza. Ei i-au urat, de asemenea, la mulți ani. În fotografie, Ducesa de Sussex avea un machiaj natural și părul prins la spate, cu unele șuvițe căzute într-o parte.

"Îi transmitem Ducesei de Sussex 'la mulți ani' cu ocazia împlinirii a 40 de ani!", a fost mesajul transmis de Prințul Charles și soția sa, Camilla.

Este prima zi de naștere a lui Meghan Markle, de când aceasta a părăsit Familia Regală a Marii Britanii. Experți în monarhia britanică susțin că urările Familiei Regale pentru Meghan Markle ar fi fost făcute, totuși, "cu jumătate de gură".

Phil Dampier, pentru The Sun Online: "Familia Regală nu este obligată să îi facă astfel de urări de ziua ei, dar nici nu vor să înrăutățească situația. Personal, cred că Charles, Regina Elisabeta a II-a, William și Kate nu vor să facă lucrurile mai rele decât sunt, cu remarci nepotrivite adresate în mod public, dar cred că în privat, aceștia sunt foarte supărați de modul în care au evoluat lucrurile".

Nu se știe nici dacă cineva din Familia Regală britanică a trimis un cadou Ducesei de Sussex.

mamaplus