mamaplus

Meghan Markle, atacată dur de sora ei: „Sper să-i facă și ei Archie într-o zi ceea ce-i face ea tatălui nostru”

-
//
03.12.2019

Relațiile dintre Meghan Markle și sora ei vitregă, Samantha, nu sunt dintre cele mai cordiale. În dorința ei de a o răni pe Meghan, Samantha Markle a spus cuvinte dure la adresa acesteia, folosindu-l chiar pe Archie, fiul ducesei de Sussex, pentru a-și ataca sora.

Meghan a adus rușinea asupra familiei...

Aceasta este părerea Samanthei, după ce familia lui Meghan a fost subiectul multor bârfe și aprecieri negative în media, după căsătoria ducesei, din mai 2018. La vremea aceea, cel care ar fi trebuit s-o conducă la altar era tatăl lui Meghan, Thomas Markle, dar acesta s-a sustras în ultimul moment, din motive de sănătate.

Ulterior, Thomas Markle a dat o serie de interviuri, acuzând-o pe Meghan că a tăiat orice legătură cu familia ei de când este membră a Casei Regale.

„Tata a înțeles și nu a luat-o personal. Sper ca într-o zi Archie s-o trateze și pe ea așa cum l-a tratat ea pe tata”, a declarat Samantha.

Meghan nu a încercat să remedieze relațiile cu familia ei

„Ea este problema, nu el și nici altcineva din familie. A avut mai multe oportunități de a face ceea ce trebuie și a ales intenționat să nu o facă. Trebuie să se uite în oglindă. Sper ca lucrurile să se schimbe într-o zi”, a spus Samantha Markle.

Samantha speră că îl va întâlni cândva pe Archie

Samantha nu crede că Meghan își va schimba atitudinea, dar speră ca ea și părinții să-l poată întâlni într-o zi pe micul Archie.

„Presupun că familia va trebui să-i ofere lui Archie un mic dar atunci când va fi mai mare și va scăpa de sub controlul mamei sale. Poate că atunci se va întâlni cu familia. Sper ca Archie să dorească să ne cunoască. Nădăjduiesc să nu moară nici unul dintre ai mei până atunci. Meg nu are dreptul să-i limiteze existența, ținându-l în cușcă”, a mai spus Samantha.