mamaplus

Marina și Teodor Cârnaț, la un pas de divorț. Declarațiile soților

-
//
20.05.2024

Marina și Teodor Cârnaț au fost de trei ori la starea civilă cu cererea de divorț. Într-un final însă s-au răzgândit, iar familia a devenit și mai unită.

mamaplus

Declarațiile au fost făcute de soți în cadrul podcastului jurnalistului Cătălin Măruță din România, transmite Știri.md.

Intențiile și gândurile despre divorț soții le-au avut până la al treilea copil, iar de atunci familia trăiește în armonie și cei doi știu când este cazul să cedeze în fața partenerului. De două ori Teodor a fost la starea civilă cu cererea, iar o dată - Marina.

„Am avut două tentative să divorțez, am depus și actele, și cererea. Era soția ca și mine, o ființă cu caracter, nu ceda deloc. Scopul cererilor mele nu era de a divorța, dar de a trage un semnal de alarmă”, a spus Teodor. 

Marina însă și-a dorit divorțul din cauza neînțelegerilor pe teme religioase și a faptului că Teodor a botezat primii trei copii fără acordul mamei:

„El (Teodor) a luat copiii într-o bună zi, fără știrea mea, și i-a botezat, și a invitat nașii, toate rudele lui. Au pus masa în restaurant - fără știrea mea.

Pentru mine era șoc, nu există dragoste aici. A botezat primii trei copii. 

Eu nu eram într-o anumită religie, eram în căutare. Eu și acum nu fac parte dintr-un grup religios - sunt fără religie, nu cred în botez.

După botez și petrecere a venit acasă și mi-a spus să nu scald copiii - abia atunci am aflat ce a făcut el.

În acea zi, el mi-a spus că se duc în parc, nu că face botez și petrecere. Teodor credea că eu voi accepta, însă eu i-am spus că am și eu demnitate”, a mărturisit Marina.

După acel moment, soții s-au separat. Marina a locuit cu cei trei copii la părinții săi timp de trei luni, apoi s-a împăcat cu Teodor.