mamaplus

Marina Cârnaț a publicat cele mai frumoase fotografii cu familia. Au pozat în formă de cifra 9

-
//
22.09.2023

Marina Cârnaț a publicat cea mai frumoasă poză cu familia sa, așa cum a zis chiar ea. Toți cei 11 membri s-au așezat în formă de cifra 9. 

mamaplus

În dreptul pozelor, femeia de afaceri, mamă a nouă copii, a publicat o poveste de viață emoționantă despre doi soți ajunși la aniversarea celor 50 de ani de căsnicie. 

“Un cuplu căsătorit a trăit fericit timp de 50 de ani. În ziua aniversării nunții, soția a pregătit micul dejun pentru soțul ei, ca de obicei. A feliat cu grijă pâinea și a uns-o cu unt. Și în acel moment i-a venit gândul: „De 50 de ani îi fac pe plac și ii dau mereu partea crocantă a pâinii, pe care singură o iubesc foarte mult!” Aceste gânduri o făceau să se simtă iritată. Femeia a decis să-și facă un cadou de ziua nunții de aur și și-a păstrat crusta de pâine pentru sine. Iar interiorul moale aromat i-a dat-o soțului ei. Văzând asta, soțul a fost încântat și i-a sărutat mâna iubitei sale femei. Și apoi i-a spus: „Iubirea mea, astăzi mi-ai adus o bucurie de nedescris! De 50 de ani nu am mai mâncat miezul pâinii. Știu că tu îl iubești foarte mult. De aceea partea crocanta ți-am lăsat mereu ție...”🥹”.

mamaplus

Amintim că Teodor și Marina Cârnaț au împreună 9 copii. Mezinul familiei, Mareo, a venit pe lume pe 23 Iulie 2023.

Sursa: Mamaplus.MD