mamaplus

Marina Cârnaț a câștigat luna aceasta 30.000 de euro. Reacția soțului

-
//
06.03.2023

Bloggerița și influencera Marina Cârnaț, mamă a opt copii, însărcinată cu al nouălea, urmărită de o comunitate de peste 200 de mii de oameni pe Instagram, a dezvăluit că luna aceasta a câștigat 30 de mii de euro din marketing de rețea.

mamaplus

„N-o să mă crezi, dar acum mă domină la aspectul financiar din toate punctele de vedere. Acum Marina Cârnaț câștigă mai mult decât Teodor Cârnaț? Trebuie să recunosc că da, puțin sunt frustrat”, a recunoscut soțul acesteia, Teodor Cârnaț, într-un interviu publicat duminică, 5 martie curent, pe contul de YouTube al jurnalistului Dorin Galben, transmite realitatea.md. 

„Credeam că în viața aceasta că voi lucra numai eu și numai eu voi aduna bani, dar spuneam că soția mea are un potențial mare. Ea semăna cu un diamant neșlefuit, adică nu se vedeau încă fațetele. Soția mea are mii și mii de fațete nedescoperite, una dintre acestea este aspectul financiar. Când am văzut cât de economisitoare, cât de pragmatică este și cât de bine cunoaște să investească banii și să-i cheltuiască, am spus că ea trebuie să fie contabilul în familia noastră”, a povestit Teodor Cârnaț.

După al șaselea copil, bloggerița își găsise un job în compania unui avocat, fiind specializată în domeniu. Atunci soțul său glumise că, după 40 de ani, se va pensiona. Până la urma, nu a mai profesat, însă peste câțiva ani, totuși, a reușit să câștige mulți bani.

„N-o să mă crezi, dar acum mă domină la aspectul financiar din toate punctele de vedere. Acum Marina Cîrnaț câștigă mai mult decât Teodor Cîrnaț? Trebuie să recunosc că da, puțin sunt frustrat. Egoul meu acesta de bărbat un pic este călcat. Tu știi ce plăcere este asta când soția primește bani mai mult decât soțul? Eu deja o completez la capitolul educație, bucate, întreținere, pe acasă.. adică o parte din timpul dedicat într-un domeniu dat, deja eu preiau asupra mea, fără ca să ne înțelegem. Noi suntem în cuplu, suntem unul. Cum scrie în Biblie? Se va lăsa și de mama sa și de tatăl său și vor deveni un trup. La noi nu merge dictatura, ți-ai luat valiza și hulubii, și după ușă. La noi merge doar discuții și înțelegeri”.

Întrebată de Dorin Galben, care zărise pe story, când Marina Cârnaț dezvăluise că timp de o lună a câștigat 20 de mii de euro, bloggerița a răspuns că luna aceasta a făcut și mai mult.

„Luna aceasta – peste 30 de mii de euro. În august, am făcut un proiect transformațional pentru femei, despre cum să se regăsească, să se cunoască, să se iubească și să fie iubite de soți. … După ce s-a încheiat cursul online, multe femei au fost mulțumite și de acolo și s-a născut ideea să mă implic undeva mai concret și cu rezultate mai rapide”, a explicat Marina Cârnaț.

Potrivit ei, marketingul în rețea nu este „piramida”, acolo unde nu știi ce cumperi. Ea vinde produse pe bază de extracte de plante pe care le-a testat și fiind însărcinată cu al nouălea copil.

„În opt sarcini am avut primele trei luni toxicoză grea. Se produc anumite schimbări în organism, dar nu am stări de greață, din contra aveam poftă de mâncare. A fost ceva extraordinar”.