Mariah Carey şi-a ars rochia de mireasă

Mariah Carey şi-a ars rochia de mireasă

-
//
07.02.2017

Cîntăreaţa americană Mariah Carey şi-ar fi ars în cel mai recent vidoclip al său, rochia de mireasă realizată la comandă de casa de modă Valentino, achiziţionată pentru ceremonia de căsătorie cu fostul său logodnic, costînd nu mai puţin de 250.000 de dolari, potrivit contactmusic.com.

Mariah Carey şi-a ars rochia de mireasă

Vedeta s-a logodit cu omul de afaceri miliardari în ianuarie 2016, dar s-a depărţit în septembrie 2016, în urma unei dispute petrecută în timpul vacanţei din Grecia.

De atunci, Mariah s-a inspirat din relaţia sa eşuată pentru noul său single,  „I Don't”, iar în teaserul videoclipului melodiei, aceasta apare purtînd desuuri de mireasă, în timp ce stă pe locurile din spatele unei maşini alături de colaboratorul său rap, YG.

Apoi, ea este înfăţişată purtînd o rochie roşie de dantelă, mulată pe trup, înainte de a da foc unei rochii de mireasă ivorie pe care o priveşte cum o cuprind flăcările.

Apropiaţii cîntăreţei pretind că rochia utilizată în filmarea videoclipului nu face parte din simpla recuzită - ci că era chiar rochia pe care cîntăreaţa plănuia să o poarte cînd se pregătea să devină Doamna Packer.

Potrivit TMZ.com, rochia făcută la comandă ar fi costat 250.000 de dolari.

Surse apropiate cîntăreţei au declarat că locul în care a fost filmat videoclipul era unul intim pentru Mariah şi fostul ei iubit - a fost filmat la fostul conac al cuplului, în Calabasas, California.

Mariah nu a confirmat dacă melodia este despre ea şi relaţia sa cu James, dar fanii par să creadă acest lucru.

În cîntec, ea cîntă versuri precum: "Cause when you love someone you just don't treat them bad/You messed up all we have/Probably think that I'm coming back, but I don't." (Cînd iubeşti pe cineva, nu te porţi urît/ Ai dat tot ce aveam peste cap/ Probabil crezi că mă întorc, dar nu o voi face.”)

Căsătoria ar fi fost cea de-a treia pentru Mariah - aceasta fiind căsătorită în trecut cu mogulul industriei muzicale Tommy Mottola, şi are doi gemeni,  Moroccan şi Monroe, alături de cel de-al doilea său soţ,  Nick Cannon.

Sursa