Maria Marian vorbește despre drama prin care a trecut în ultimele luni. De astăzi, revine la TV!

Maria Marian vorbește despre drama prin care a trecut în ultimele luni. De astăzi, revine la TV!

-
//
21.08.2017

Timp de câteva luni, Maria Marian nu a apărut în fața micilor ecrane, aceasta s-a detașat de toate activitățile și s-a dedicat în totalitate fiului său, care a trecut printr-o situație medicală extrem de dificilă. Acum, pentru că starea copilului s-a îmbunătățit, prezentatoarea TV revine la Acasă Devreme.

Maria Marian vorbește despre drama prin care a trecut în ultimele luni. De astăzi, revine la TV!

Iată ce a scris Maria Marian pe pagina sa de facebook:

"Prieteni,
Încep a vă scrie cu foarte mari emoții... Întâi, Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru gândurile bune, pentru rugăciuni, pentru suport emoțional şi grijă. Sunt luni de zile în care am ales să mă dedic totalmente familiei şi copilului nostru. Am renunțat la absolut tot ce ține de profesie, deoarece nu există nimic mai de preț decât familia, sănătatea şi însăşi viața. Orice părinte mă va înțelege...
Am trecut printr-o situație medicală extrem-extrem de dificilă, deocamdată nu pot să-mi aleg cuvintele potrivite să v-o descriu. Cu ajutorul lui Dumnezeu, suntem pe calea cea bună spre vindecare. Mai avem de muncit, dar important este că ceea ce a fost mai dificil rămâne în urmă.
Am o sumedenie de lucruri pe care, rând pe rând, le voi relata aici, deoarece experiențele pe care le-am trăit în aceste ultime luni vreau să se transforme în lecții de viață pentru mulți dintre părinți. Prea dur a fost pentru mine, pentru noi, să le simt pe propria piele. Avem un sistem medical cu mari lipsuri, din păcate. Dar eu ştiu că voi reuşi să le suplinesc, măcar pe cele cu care ne-am confruntat noi. Cu ajutorul vostru, al tuturor.
Din fericire, în toată această luptă pentru viața copilului nostru ne-au fost alături sute de oameni... Şi noi, alături de ei, am reuşit să ne salvăm copilul.
MĂ-NCHIN în fața familiei mele, a părinților, a surorilor, a fraților, 
MĂ-NCHIN în fața naşilor noştri şi a nanilor lui Cristian;
MĂ-NCHIN în fața MEDICILOR care au făcut imposibilul pentru țara asta şi nu exagerez deloc; 
MĂ ÎNCHIN în fața lui Dumnezeu şi a Maicii Domnului că ne-a ascultat rugile şi a făcut această minune pentru noi; 
MĂ ÎNCHIN şi le mulțumesc absolut celor celor care ne-au ajutat...Nu-mi ajung cuvinte şi o viață întreagă pentru recunoştință...
De mâine revin pe micul ecran la Acasa Devreme, la JurnalTV.mdTV, începând cu ora 15.00, într-un nou sezon.
Am o echipă extraordinară şi şefi extraordinari care mi-au fost alături în toată această situație şi au avut răbdare să mă refac şi să-mi pun copilul pe picioare. Le mulțumesc din suflet pentru grijă.
Vreau să pornesc proiecte noi, campanii noi şi să schimb problemele pe care le-am avut în tot acest timp cu sistemul nostru medical. Soluții există, asta e sigur. Sper şi chiar vă rog să-mi fiți alături.
Pe mâine, la ora 15.00, la Jurnal TV!"

Sursa: Mamaplus.MD