mamaplus

Maria Ciorici, hărțuită online timp de un an: ”Mă acuză că aș fi amanta lui Valentin”

-
//
21.07.2021

Vloggerița și interpreta Maria Ciorici le-a povestit urmăritorilor săi de pe rețelele sociale despre o persoană care scrie mesaje și comentarii murdare în adresa ei timp de mai bine de un an. Totul a început după divorțul de fostul ei soț, iar odată cu apariția noului iubit în viața ei, Maria a fost acuzată că ar fi amanta lui, deoarece Valentin ar avea deja soție și copil. Femeia s-a adresat la poliție, însă nu s-a putut face nimic pentru a rezolva problema.

Pentru a limpezi un pic situația, Maria a decis să-și facă publică problema și să dea câteva explicații internauților curioși.

”Persoana dată îmi face rău de foarte mult timp. Valentin nu a fost niciodată căsătorit, mai cu seamă nu are copii. Dar, chiar dacă avea copii, eu asta nu era să ascund de voi. El e sincer cu mine. Chiar dacă avea el un copil, noi avem două destine asemănătoare. Dacă avea el un copil, era să fiu prima care îl ajuta să păstreze o relație frumoasă. Dar, asta nu există! (...)

Sunt oameni care chiar cred în acele mesaje apărute pe internet, dar nu o să încep acum să lupt cu morile de vânt și să-i conving pe toți că nu este așa. Poliția nu m-a putut ajuta cu nimic, dar am posibilitatea să găsesc această persoană prin hackeri, dar intenționat nu vreau să fac asta pentru că toată viața voi trăi cu gândul să-i fac ceva rău. Eu nu fac rău la rău, dar îl las pe mâna lui Dumnezeu.”, afirmă bloggerița.

Deși inițial bănuia că fostul ei soț ar fi organizat aceste acțiuni, bărbatul neagă acest lucru și spune că nu i-ar face niciodată rău Mariei și copilului lor. 

S-ar putea să te intereseze și articolul Bloggerița Maria Ciorici, într-o imagine de colecție alături de iubitul său

mamaplus