mamaplus

Maria Ciorici, emoționată până la lacrimi: ”Cred că mamele mă vor înțelege”

-
//
19.08.2022

Cunoscuta bloggeriță și interpretă Maria Ciorici își sărbătorește astăzi fiica. Mirela împlinește cei șapte ani de acasă, iar ziua a început cu cele mai calde cuvinte, rostite chiar de către mama ei. Maria spune că este foarte emoționată și totodată fericită, pentru că fiica ei va păși în acest an în clasa întâi. Bloggerița a menționat printre lacrimi de bucurie că este foarte mândră de Mirela și va face tot ce îi stă în puteri pentru a o susține.

”Am emoții foarte mari! A crescut fata mare, e gata de școală și este un pas foarte frumos în viața noastră. Noi vă promitem că va fi totul bine. Eu am încredere în ea și știu că va face față tuturor greutăților care îi vor apărea în cale.”, a menționat Maria Ciorici pe contul său de Instagram.

Mirela a absolvit grădinița, însă petrecerea de aniversare nu a anulat-o nimeni. Alături de animatori și educatoare, copiii s-au distrat de minune, iar fetița și-a îmbrățișat mama cu multă cădură.

Drumul până aici nu a fost unul ușor, întrucât copila a fost diagnosticată cu o tulburare din spectrul autist și a fost nevoie de multă răbdare și muncă. Mirela este o fetiță descurcăreață și a obținut rezultate frumoase datorită susținerii mamei sale.

mamaplus
mamaplus