mamaplus

Mari, frumoși și independenți. Patru dintre copiii Angelinei Jolie, ieșire ca între frați, în Los Angeles

-
//
07.07.2023

Patru dintre cei șase copii ai Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt au avut parte de o ieșire ca între frați, în Los Angeles.

mamaplus

Shiloh (17 ani), Knox (14 ani), Zahara (18 ani) și Pax (18 ani) au mers împreună la o cafenea, de unde au plecat cu băuturi reci, perfecte pentru vremea caldă. Zâmbitori și vorbăreți, cei patru nu s-au arătat deranjați nici de atenția primită de la paparazzi. Dintre toți, doar Zahara a fost mai timidă, a stat tot timpul cu mască în jurul gurii și a nasului și a preferat să stea în umbra fraților ei. La polul opus a fost Shiloh. Într-un hanorac roșu aprins și pantaloni scurți, cu părul tuns foarte scurt, frumoasa adolescentă a fost cea mai volubilă.

mamaplus

Părinții lor sunt într-un "război" pentru custodie, dar și pentru podgoria din Franța

După divorț, Angelina Jolie și Brad Pitt s-au angrenat într-un conflict în instanță. S-au dat reciproc în judecată pentru podgoria din Franța unde s-au și căsătorit. Actrița a vândut partea ei din proprietate unui afacerist rus, lucru care l-a supărat foarte tare pe Pitt.

Brad a aflat, în 2021, prin intermediul unui comunicat de presă, că Angelina vânduse 50% din proprietate și afacere unui oligarh rus pe care Pitt îl refuzase anterior, scrie peroz.ro.

Actorul de 59 de ani susține că fosta lui parteneră a colaborat în secret cu Yuri Shefler pentru a se asigura că el nu va afla de vânzare. Noile documente susțin că Jolie "nu a mai vrut să-i vândă lui Pitt" în urma "hotărârii nefavorabile privind custodia", când li s-a acordat custodia comună a celor șase copii. Decizia a fost ulterior anulată. "Decizia ei de a înceta negocierile cu Pitt a fost intenționată și pretextuală. După cum va fi demonstrat în cadrul procesului, acțiunile lui Jolie au fost neconforme cu legea, rănindu-l grav și intenționat pe Pitt și au îmbogățit-o pe nedrept", se arată în documentele depuse la Curtea Superioară din L.A.

Mai mult, Brad crede că fosta soție l-a ales intenționat pe Shefler pentru a-i vinde partea ei pentru că a știut că va dăuna afacerii din cauza legăturilor rusului cu Vladimir Putin. "L-au forțat pe Pitt într-un parteneriat cu un străin și, mai grav, un străin cu asocieri și intenții otrăvitoare", se mai arată în acte. Actorul spune și că vânzarea contravine ideii pe care el și Angelina au avut-o la început, aceea ca Miraval să devină un cămin pentru cei șase copii ai lor.

De cealaltă parte, Jolie a făcut afirmații șocante împotriva fostului ei soț, care aduc vorba despre un incident petrecut în avion, în 2016. Plângerea depusă de avocații lui Jolie din Los Angeles, conține acuzații cu privire la altercația din avionul privat, din 14 septembrie 2016, care a făcut-o pe actriță să depună cererea de divorț câteva zile mai târziu.

„Când unul dintre copii a sărit în apărarea Angelinei Jolie, Pitt s-a aruncat spre propriul său copil, iar Jolie l-a apucat din spate pentru a-l opri. Copiii s-au repezit înăuntru și toți au încercat, cu curaj, să se protejeze unul pe altul. Înainte de a se termina, Pitt a încercat să-l sufoce pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul peste față. Unii dintre copii l-au rugat pe Pitt să se oprească. Toți s-au speriat”, se arată în noul raport.