mamaplus

Marea finală a proiectului TV «Сила танца. Детям дорогу», susținut de FinComBank

-
//
29.12.2021

Al 3-lea sezon al proiectului televizat pentru copii „Сила танца. Детям дорогу”, urmărit de întreaga țară în ultimele patru luni şi desfăşurat cu suportul FinComBank în calitate de sponsor general, s-a finalizat cu mare fast! Câştigătorul finalei şi, ca urmare, cel mai bun dansator din țară, este desemnat Ion Bartean, care a participat la proiect pentru al doilea an consecutiv. Transmitem sincere felicitări și urări de bine tuturor finaliștilor și, în mod deosebit, câștigătorului competiției!

FinComBank organizează diverse proiecte adresate copiilor, promovând educația financiară în familie şi susținând copiii în eforturile lor de a se dezvolta. Pentru al doilea an la rând, FinComBank desfășoară în cadrul proiectului “Сила танца. Детям дорогу” cursul de educație financiară #FinComEducation. În cadrul programului dat, tinerii dansatori au posibilitate de a afla despre principalele avantaje ale plăților cashless, cum să gestioneze banii şi să economisească smart.

Toți participanții proiectului au făcut cunoștință cu o modalitate modernă de a primi banii de buzunar de la părinți, utilizând Cardul suplimentar pentru elevi (7-17 ani) de la FinComBank. Acesta oferă elevilor siguranță în utilizare, îi învață cum să economisească, să adune banii, să achite cu un card fizic şi le oferă posibilitatea de a învăța să ia decizii importante vizavi de propriu bugetul.

„Suntem încântați pentru al doilea an la rând să susținem proiectul «Сила танца. Детям дорогу», deoarece scopul acestuia este să identifice tinerele talente din Republica Moldova. Vrem să creştem o generație de copii capabili şi talentați, plini de dorința de a învăța lucruri noi şi de a crește pe plan profesional.

Fiecare finalist al proiectului a primit de la FinComBank un card bancar personal, cu o sumă de bani pe acesta. Așadar, invităm copii în lumea finanțelor, unde e posibil să planifici, cheltui şi să economisești, în special dacă deții cardul bancar pentru elevi de la FinComBank, cu care este foarte simplu să ții pasul cu tendințele lumii moderne", a menționat Elena STOVBUN, Directorul Departamentului Dezvoltării Business, FinComBank.

În ziua de astăzi, aşa cum este imposibil să ai succes fără să ştii să scrii şi să citeşti, tot aşa este imposibil să ai succes într-un sistem economic complex fără să cunoşti noțiunile financiare de bază. Şi tu poți urma online cursul de Educație Financiară „Carduri bancare pentru elevi” pe pagina FinComBank.com. Parcurge cursul video, treci testul online, obține o diplomă de excelență şi distribui-o pe rețelele sociale. Îți dorim succes!

Campania #FinComEducation – lumea finanţelor pe înţelesul tuturor!

Transmitem sincere felicitări participanților show-ului TV „Сила танца. Детям дорогу”, le dorim succese în viitor și realizarea cu brio a tuturor planurilor şi a celor mai râvnite vise!

FinComBank – într-un pas prin viață!