mamaplus

Marc Anthony s-a logodit cu Miss Paraguay. Care este diferenţa de vârstă dintre ei

-
//
16.05.2022

Marc Anthony şi modelul Nadia Ferreira s-au logodit, la doar trei luni de când anunțaseră oficial că sunt împreună. Iubita cântărețului este fostă Miss Universe Paraguay. Vestea vine la doar o lună distanță după ce fosta soție a lui Marc Anthony, Jennifer Lopez, a anunțat că se mărită din nou cu Ben Affleck. 

Cântărețul născut în New York nu a stat mult pe gânduri şi a cerut-o de nevastă pe Nadia Ferreira, care este cu 30 de ani mai tânără decât vedeta muzicii latino. Viitoare soție a anunțat vestea postând un story pe Instagram. În imagine se poate vedea inelul de logodnă cu diamant purtat de Ferreira, în timp ce Anthony are tatuat pe degetul inelar o linie groasă, neagră.

mamaplus

Anunțul a venit la doar trei luni după ce cei doi și-au anunțat povestea de dragoste în timpul unei călători în capitala Mexicului.

Cântărețul, în vârstă de 53 de ani, şi Ferreira şi-au sărbătorit logodna joi seara la un restaurant din Miami, unde a avut loc o petrecere cu ocazilei de naștere a modelului paraguayan. Nadia a împlinit de curând vârsta de 23 de ani.