Maratonul Solidarităţii «Viaţa din Dragoste Răsare»

Maratonul Solidarităţii «Viaţa din Dragoste Răsare»

-
//
22.05.2018

În ajunul Zilei Internaţionale a Copilului, Senatul Studențesc al Academiei de Administrare Publică organizează Maratonul Solidarității "Viaţa din Dragoste răsare". La el pot participa toți doritorii: maturi și copii de orice vârstă. 

Maratonul Solidarităţii «Viaţa din Dragoste Răsare»

În cadrul proiectului "Viaţa din Dragoste răsare", participanții pot dona orice sumă de bani, pentru copiii de la Spitalul Oncologic din Chişinău care suferă de boli hematologice. 

Toți participanții de la maratonul de 4 km vor primi câte un pachet de start, ce constă dintr-un tricou oficial și un număr de concurs, iar la finiș – câte o medalie şi o diplomă de participare.

Cei mai rapizi copii, atât din categoria feminină, cât și din cea masculină, din fiecare categorie de vârstă, vor fi premiați și vor primi cadouri din partea partenerilor.

Scopul acestei curse pentru copii este distracția, și nu competiția. În cadrul evenimentului, vor evolua tinere talente cu un program muzical-distractiv, iar pentru micii participanți și susținători vor fi organizate jocuri și activități interactive.

Maratonul Solidarităţii "Viaţa din Dragoste Răsare" va avea loc pe 27 mai curent, în Parcul ”Valea Morilor”.

Startul va fi dat la ora 10:00.

Vă asteptăm, pentru că Viața din Dragoste răsare!

Источник: itvmoldova.md