mamaplus

„Mama m-a învățat că oricine merită o mână de ajutor”. Omagiul Prințului William pentru Prințesa Diana

-
//
18.03.2024

Viitorul rege britanic i-a adus un omagiu emoționant mamei sale, la The Diana Award, de la Muzeul de Știință din Londra.

mamaplus

În timpul celei de-a 25-a aniversări a evenimentului cu însemnătate aparte pentru Prințul William, fiul cel mare al regretatei Prințese de Wales a ținut un mic discurs în memoria celei care i-a dat viață, spre încântarea celor prezenți.

Prințul William a declarat că toți cei care au câștigat premiile Diana „sunt motivați de curaj, compasiune și angajamentul pe care și-l iau atunci când doresc să realizeze ceva – calități pe care le avea și mama mea… Ea m-a învățat că toată lumea are potențialul de-a oferi ceva, că oricine se află într-o situație dificilă merită o mână de ajutor”, a conchis prințul, conform OK!.

William a marcat astfel aniversarea a 25 de ani a proiectului caritabil și a ținut să se afle în persoană la evenimentul de mare anvergură pentru a le înmâna premiul celor 20 de persoane care l-au câștigat.

Viitorul rege britanic a mers singur la evenimentul din seara de 14 martie, soția sa, Kate Middleton, aflându-se încă în recuperare după intervenția chiruginală majoră suportată pe 16 ianuarie.

Prințul William a ținut, de asemenea, să precizeze că el și soția sa, Prințesa de Wales, și-au propus să păstreze vie moștenirea primită de la Prințesa Diana, prin tot ceea ce fac ei în cadrul angajamentelor lor regale.

„Această ediție a Legacy Award este specială din simplul motiv că marchează aniversarea a 25 de ani de The Diana Award, un proiect caritabil realizat pentru a reflecta cât mai bine convingerea mamei mele că tinerii pot schimba întreaga lume. Sunt convins că mama s-ar simți onorată să vadă că un proiect caritabil înființat în numele ei face o muncă atât de inspirațională, care să-i motiveze pe tinerii de pretutindeni”, a adăugat Prințul Wiliam la marele eveniment.