mamaplus

Mama lui Dan Bălan a pozat în costum de baie la 64 de ani. Tanti Ludmila are o talie de păpușă

-
//
14.07.2022

Cu siguranță, cea mai surprinzătoare și de apreciat apariție de pe litoral, anul acesta, este Ludmila Bălan, cunoscută și ca tanti Ludmila, mama lui Dan Bălan. Moldoveanca are 64 de ani, un corp tonifiat și o siluetă de păpușă, așa că nu e de mirare de ce are curajul de a se expune în costum de baie.

Nu de puține ori, despre mama lui Dan Bălan s-a spus că nu îmbătrânește, căci cu greu i-ar putea ghici cineva vârsta din buletin. Nu se teme să poarte rochii mini, mulate pe siluetă și foarte decoltate. Ba mai mult, mai toată garderoba ei este compusă din astfel de piese. Îi plac culorile tari și ținutele tinerești și, de ce să nu recunoaștem, o prind de minune.

Zilele trecute, după o pauză de câteva luni de la rețelele sociale, tanti Ludmila s-a arătat direct într-un costum de baie galben aprins, asortat cu o fustă foarte scurtă în aceeași culoare.

mamaplus

Relaxată, cu părul lăsat liber pe umeri și cu ochelari de soare la ochi, aceasta a pozat la piscină, cu marea în spate. Zâmbitoare și cu energia unei adolescente, Ludmila Bălan a fost o surpriză plăcută atât pentru cei care au dat nas în nas cu ea în vacanță, dar și pentru cei care au putut să o admire pe Instagram, acolo unde laudele au venit imediat.

Prezentatoarea TV pare că a descoperit magia prin care să oprească trecerea timpului, căci pe chipul și pe silueta ei nu se văd nicicum cei 64 de ani împliniți în martie.

mamaplus