mamaplus

Mamă la 50 de ani. O actriță din România își povestește experiența unică

-
//
16.01.2020

Atunci când nimeni nu se mai aștepta și poate nici chiar ea, Ramona Bădescu a devenit mamă de băiat la 50 de ani! Revista italiană Diva e Donna a pus mâna pe primele poze cu Ramona Badescu și fiul ei, acum de 4 luni, la plimbare. Este o ipostază rară în care a fost surprinsă vedeta!

mamaplus

Ramona radiază, este într-o formă de zile mari și extrem de fericită.

Visul meu dintotdeauna a fost să devin mamă și să am o familie numeroasă. Important e să îți dorești un lucru, dar timpul este relativ, mai devreme sau mai târziu ți se întâmplă dar nu știi când. Nu era important să devin mamă oricum, cu oricine, pentru că pot să spun că e chiar plăcută noaptea minunată a conceperii…

Un copil înseamnă responsabilități, familie, educație, sacrificii și bucurii, dar toate nu le-aș fi făcut de una singură sau fără persoana care credeam că e justă pentru a fi tatăl copilului meu.

Nu am simțit niciodată dorința de a deveni mamă în relațiile pe care le-am avut în trecut. Sunt sigură că a fost un dar divin pentru că totul s-a întâmplat când anul trecut în noiembrie, într-un cerc de prieteni foarte restrâns, la Roma am sărbătorit împlinirea celor 50 de ani și după ce am suflat în lumânări și am luat o lumânare și am rupt-o, așa e tradiția, mi-am pus dorință că pe lângă toate cadourile frumoase pe care le-am primit, unul singur mi-l doream, să devin mamă! 

Luasem hotărârea să începem procedura de fertilizare, dar când m-am dus să încep să îmi fac analizele pentru asta, doctorul meu ginecolog m-a privit cu un surâs enorm și m-a surprins, spunându-mi că eu eram deja însărcinată în 2 săptămâni.

Corpul meu, chiar dacă am 50 de ani de vârstă anagrafică, ca vârstă biologică, în urma analizelor făcute, demonstrează 32 de ani, pentru că nu am făcut niciodată excese și am avut o viață sanatoasă„, a povestit Ramona Bădescu într-un interviu realizat în perioada în care era deja însărcinată în aproape 9 luni.

Ramona Bădescu este una dintre româncele care au cucerit Italia cu talentul și frumusețea lor. Plecată în Italia încă de la o vârstă fragedă, Ramona Bădescu a jucat în mai multe producții italiene de succes și a fost căsătorită cu un conte. 

mamaplus