mamaplus

Mamă la 47 de ani: Cameron Diaz vorbește în premieră despre fiica sa de 3 luni

-
//
16.04.2020

Actrița americană Cameron Diaz are o fetiţă în vârstă de 3 luni şi jumătate. Ea s-a retras în ultimii ani din lumina reflectoarelor, după ce în 2015 s-a căsătorit cu muzicianul Benji Madden. Cei doi au preferat să trăiască discret, iar anul acesta au devenit pentru prima dată părinţi.

Într-un live pe Instagram cu prietena ei, Katherine Power, Cameron a povestit ce înseamnă pentru ea rolul de mamă şi cât de recunoscătoare este.

„Iubesc să fiu mamă. Sunt extrem de recunoscătoare și de fericită. E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată și sunt foarte norocoasă că îl am alături pe Benji. Este minunat. Sunt absolut încântată”, a spus actriţa.

Viaţa ei nu s-a schimbat foarte mult o dată cu distanţarea socială, pentru că venirea pe lume a fiicei ei le schimbase deja modul de a trăi. “Oricum trăiam într-un soi de carantină, având un copil de doar trei luni și jumătate. Viața mea a fost extrem de liniștită în ultima perioadă”. 

Lui Cameron îi lipsesc însă prietenii care o vizitau constant: „Înainte, prietenii mei veneau constant la mine. Acum pur și simplu nu mă mai văd cu nimeni”.

Ea s-a adaptat însă la noua situaţie: “Nu e rău, îmi place bula în care trăiesc. Îmi place că pot fi în sânul familiei mele, cu soțul meu”.

Cameron Diaz a vorbit şi despre soţul ei, declarându-se este extrem de norocoasă că este tatăl fiicei ei „Sunt foarte norocoasă că este tatăl copilului meu. Este incredibil. El o adoarme pe Raddix, în timp ce eu pregătesc cina și mă bucur de un pahar de vin roșu”.

mamaplus