mamaplus

Mamă, fiică, bunică. Jennifer Lopez a publicat o poză emoționantă

-
//
05.05.2021

Jennifer Lopez este o cântăreață, actriță, femeie de afaceri și mamă, a cărei frumusețe și succes au clasat-o printre cele mai râvnite femei de la Hollywood. Iar trăsăturile sale fizice de invidiat şi aspectul veşnic tănăr sunt, fără îndoială, moştenire de familie. Vedeta, în vârstă de 51 de ani, a publicat pe Instagram o fotografie emoționantă de trei generații: mamă, fiică și nepoată, care dovedește de unde își moștenește Jennifer frumusețea.

mamaplus

În imaginea cu pricina le putem vedea pe Jlo, fiica e în vârstă de 13 ani Emma Muniz și pe mama ei în vârstă de 75 de ani, Guadalupe Rodriguez, stând una în spatele celeilalte, în timp ce își etalează profilurile și pielea strălucitoare.

Cele trei au purtat ținute coordonate, în culori neutre și au optat pentru un machiaj natural, ce le evidențiază trăsăturile armonioase. Imaginea cu pricina a fost descrisă "#MamaGlowsBest (#Mamastrăluceştecelmaibine) și este menită să promoveze linia de produse cosmetice lansată de Jennifer.

Guadalupe arată încântator, iar dacă nu ai şti că are 75 de ani, ai crede cu uşurință că este cu 20 de ani mai tânără, iar acum înțelegem care este secretul lui Jennifer - o genă bună.

Jennifer Lopez a trecut printr-o despărțire dureroasă, însă nu se lasă afectată de probleme atunci când urcă pe scenă. Iar acest lucru s-a văzut de curând, când a luat parte la un concert caritabil organizat în Los Angeles, pentru a promova vaccinarea anti-Covid-19 la nivel mondial. 

Ba mai mult, aceasta şi-a invitat si mama pe scenă, în vârstă de 75 de ani, oferind un moment emoționant spectatorilor din cadrul concertului cartibal "Vax Live" din Los Angeles.