mamaplus

Mama a 3 copii, dispărută recent în Chișinău, a fost găsită

0
//
02.12.2019

Femeia din capitală care a dispărut de acasă în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2019, a fost găsită vie și nevătămată.

Inspectoratul de Poliție Botanica a fost alertat duminică, 1 decembrie de către un bărbat privind dispariția soției lui de 34 de ani, care, în jurul orei 01:00, a ieșit din casă și nu se cunoaște locul aflării ei. Imediat au fost dispuse măsuri speciale de investigație și urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și locului aflării femeii, implicându-se și voluntari. Astfel, femeia a fost găsită de către un voluntar și condusă la domiciliu. Actualmente femeia se află în afara oricărui pericol.

În cadrul anchetei, dispusă pe marginea acestui caz, de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Botanica urmează a fi stabilite toate circumstanțele și cauza care ar fi făcut-o pe femeie să plece de la domiciliu. Rudele spun că depresia postnatală ar fi cauza plecării de acasă a femeii.

Ea este mamă a 3 copii. Femeia locuiește cu părinții, cu soțul ei și cei trei copii. Cei mai mari copii sunt în clasele a șaptea și a șasea. Se știe că numele femeii este Olesea, are 34 de ani. Amintim că, ea şi-a alăptat bebeluşul, apoi a ieșit din casă de pe strada Cuza-Vodă 23.